Moderatorzy: verybilingual, Dx2

to jest chyba w nich najfajniejsze.
  to jest chyba w nich najfajniejsze. . Później nie miałem okazji słyszeć ich muzyki aż do 2009 roku i płyty Yes całkiem niezła mi sie wydawała ale w tym okresie wolałem słuchać Depeche Mode aż tu w zeszłym roku naszła mnie nagła myśl bo przypomniałem sobie o tym Go West aby sprawdzić płyte z której była ta piosenka kupiłem album VERY i byłem zachwycony do tego stopnia że kupiłem pierwsze 7 płyt Pet Shop Boys i chyba kupie wszystkie ich płyty. Nie wiedziałem ze znajde mój ulubiony zespół i nie myślałem że kiedyś nawet to napisze że lepszy od Depeche Mode.
 . Później nie miałem okazji słyszeć ich muzyki aż do 2009 roku i płyty Yes całkiem niezła mi sie wydawała ale w tym okresie wolałem słuchać Depeche Mode aż tu w zeszłym roku naszła mnie nagła myśl bo przypomniałem sobie o tym Go West aby sprawdzić płyte z której była ta piosenka kupiłem album VERY i byłem zachwycony do tego stopnia że kupiłem pierwsze 7 płyt Pet Shop Boys i chyba kupie wszystkie ich płyty. Nie wiedziałem ze znajde mój ulubiony zespół i nie myślałem że kiedyś nawet to napisze że lepszy od Depeche Mode.Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości