pozdrowienia
Podzieliłem temat o koncercie na dwie części. Mam nadzieje, że teraz jest czytelniej. Dx2

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Żarcik -
 Żarcik -   

). Podobały mi się również piosenki z nowej płyty, no a o starych to już nie wsponę
 ). Podobały mi się również piosenki z nowej płyty, no a o starych to już nie wsponę   . Mistrzostwo świata!
 . Mistrzostwo świata! 
   ). No i po praniu, niestety sama musiała w niej wystapić, bo już nie mój rozmiar (koszulka, nie żona
 ). No i po praniu, niestety sama musiała w niej wystapić, bo już nie mój rozmiar (koszulka, nie żona   ). Więc zamówiłem sobie na allegro (koszulkę, nie żonę
 ). Więc zamówiłem sobie na allegro (koszulkę, nie żonę   ) z samym napisem. Ale jak już przyszła, to miałem niedosyt i zrobiłem sobie "swoją", czyli z okładką ulubionej płyty (Actually) i w tej pojechałerm na koncert. Po koncercie zachciało mi się mieć jakąś pamiątkę z koncertu i padło na czarną koszulkę z rogami.
 ) z samym napisem. Ale jak już przyszła, to miałem niedosyt i zrobiłem sobie "swoją", czyli z okładką ulubionej płyty (Actually) i w tej pojechałerm na koncert. Po koncercie zachciało mi się mieć jakąś pamiątkę z koncertu i padło na czarną koszulkę z rogami. ale oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.
 ale oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.

Ale niech oni sami sie tym pochwala:-)
 Ale niech oni sami sie tym pochwala:-) 

ralph napisał(a):Apel do wszystkich robiacych zdjecia, nagrywajacych - wrzucajcie wszystko, ja tez wrzuce swoje jak wroce do domu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości