Ja też mam już ochotę dobrać się do tego wydawnictwa, okładka mnie nie zniechęci. Już się nie mogę doczekać odsłuchów. Ale najpierw się będziemy cieszyli singielkiem. Wedlug mnie powinien już być klip do niego.
@eliks - skąd masz takie dane o okładce DM z Rawy Mazowieckiej ? A tak na poważnie. Zastanawiam się, czy nowy materiał DM jest naprawdę dobry. Sprzedają już nowe single Heaven(nawet w empik pl za 11,99), bez nawet 1 sekundy odsłuchu. Tak to wszystko ukrywa DM, iż mam duże wrażenie - że ta płyta to będzie pod względem muzycznym słabizna na poziomie SOTU. Jak na razie jadą tylko na "sensacyjnie dobrej 13 płycie DM propagandowo - połączenie Violator z SOFAD". Chciałbym się mylić.
Rozumiem, że to żart z tą Rawą? Okładka została zmontowana ze zdjęcia zrobionego w NY, więc nie mam pojęcia skąd takie kuriozalne wiadomości ma Piotr Stelmach
Peter - co Ty piszesz Nie pierwszy raz, kiedy wynajdujesz takie niestworzone informację Pewnie słuchałeś fake'a, bo 28 stycznia nie było nic wiadomo jeszcze
Ale numer już jest. I jest ok. Zwrotki lepsze od refrenu, jest dosyć wolno, piosenka snuje się niczym "Condemnation", brzmi jak kolejny kawałek z albumu Soulsavers.
Niedawno wszedłem na forum DM pl, no i faktycznie niezłe tam zamieszanie z wyciekiem Nieba(to chyba dziś przed południem wreszcie nastąpiło). Ale Heaven nie słyszałem, także na razie nie mogę się wypowiedzieć...