Peter napisał(a):Ty wszędzie widzisz Sandrę, a prawda jest taka, że Sandra już niczego nie tworzy godnego uwagi a Kylie jest na topie i ma się nieźle, a są w podobnym wieku.
Tak zgadzam się z Tobą
wszędzie widzę Sandre : tv w gazetach piszą o Sandrze w radio mówią o Sandrze. Otwieram szafę widzę Sandre. Zaglądam pod łóżko Sandra. Otwieram lodówkę biorę konserwę aż boje się otworzyć.
Sandra Anna Lauer ur. 18 maja 1962 -48.
Kylie Ann Minogue ur. 28 maja 1968- 42. młodsza o te 6 wiosenek (wiosek
)
Ale faktycznie jak spojrzymy na te dwie postaci Muzyki POP to Sandra bardzo się zmieniła nie do poznania (albo nawet do Krakowa
) W latach 80 super a teraz przypomina mi ona Gessler. Ale nadal bardzo lubię posłuchać jej piosenki. Sandra powinna zejść ze sceny
,dlatego ze głos jej się zmienił i na żywo brzmi jakoś nie tak. Po prostu jej głos jakiś zachrypły.
Ja osobiście wolałbym żeby ludzie pamiętali Sandrę młodą i piękną z lat 80.
Kylie u niej to coś super tak jak by czas u niej się zatrzymał. Wiecznie młoda. Nie to że nie lubię Minogue ale nie słucham jakoś jej piosenek nawet nie wiem ,dlaczego ?
Wracając do klipów i nie tylko ale i ubrań to Ja przynajmniej widzę jakieś tam podobieństwo.
Weźmy pod rozpatrywanie taki klip jak :
Got to be certaintak jak napisał Peter Klip nakręcony - fragmenty Melbourne . Sandra tak samo na dachu hotelu Chaton Maman ale w Los Angeles.
Around my heart Klip The locomotion (1987r) jest nawiązaniem do (albo odwrotnie Sandra wzorowała się na klipach Kylie) Everlasting Love.
numer postu 997