Moderatorzy: verybilingual, Dx2
ralph napisał(a):Mowie wam: obejrzyjcie Death Proof! to druga czesc filmu wchdzacego w zestaw Grindhouse (pierwszej Planet Terror - w rezyserii Rodrigueza nie polecam) niesamowite kino samochodowe, klimat, zdjecia, swietna rola Kurta Russela - film wojenny Q.Tarantiono juz znacie - obejrzyjcie film samochodowy w jego rezyserii - dla mnie bomba!
miharu napisał(a):Co do Oscarów, to trzymam kciuki za Mistrza Hansa Zimmera - musi być zwycięstwo! Skandaliczny jest brak RDJ w gronie nominowanych aktorów pierwszoplanowych.
Ja trochę krócej, bo od czasów "Gladiatora". Najbardziej chyba uwielbiam OST do "Helikoptera w ogniu" (sam film też świetny) - lubię te wyróżniające się, charakterystyczne soundtracki Zimmera.ralph napisał(a):ja tez trzymam kciuki za Hansa Zimmera - jestem jego fanem od ponad 12 lat! Od czasów filmu Peacemaker!
Wątpię, by się dało. Statham wielkim aktorem nie jest zdecydowanie. Ale do filmów, w jakich występuje, czyli do nawalanek, tyle wystarczy.ralph napisał(a):Zastanawiam sie czy sprobuje wciagnac na wyzszy poziom aktorski (o ile to mozliwe) Jasona Stathama
Powrót do Sport, sztuka, filmy i inne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości