Moderatorzy: verybilingual, Dx2
No właśnie ja też mam Polsat i najbardziej odczuwam boleśnie brak National Geographic i Planete. Z kolei na N czy Cyfrze jest jeszcze gorsza chała. Że też nie można mieć dowolnych kanałów..verybilingual napisał(a):Mam 10000 kanałów na tym cholernym Polsacie Cyfrowym, ale akurat Planete nie i to chyba jedyny taki ważniejszy kanał, którego brak w ofercie platformy :/
A ja owszem. To tarzanie się na koniec w morzu.. Oczywiście jeśli spojrzeć z przymrużeniem oka, to i zapasy na macie czy walki UFC w parterze, a przynajmniej niektóre ich fragmenty, mogłyby się podobać gejom. Ciekawe, czy większośc publiki, składającej się z nażelowanych dresów zdaje sobie z tego sprawę, ekscytując się, gdy dwóch pakerów tarza się po ringu i obmacuje..balshoy napisał(a):Z forum wiem, że klip do domino dancing niektórzy odbierają jak homoseksualny - nigdy nie miałem takiego wrażenia.
miharu napisał(a): Oczywiście jeśli spojrzeć z przymrużeniem oka, to i zapasy na macie czy walki UFC w parterze, a przynajmniej niektóre ich fragmenty, mogłyby się podobać gejom.
::lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości