Najwyższy czas przyłączyć Królową do PSB!
  Najwyższy czas przyłączyć Królową do PSB! 
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
 Kiedyś, w latach szkolnych (czyli za czasów dinozaurów
 Kiedyś, w latach szkolnych (czyli za czasów dinozaurów   ) lubiłam ten zespół, nie byłam może fanką, ale podobały mi się ich piosenki. Niedługo potem w radiu (jeszcze wtedy słuchałam radia) dostali schizy na punkcie ich kawałków - ciągle piłowali chyba dwa te same. W kółko. Codziennie kilka razy (zresztą teraz widzę, to samo). Dodatkowo mój ojciec lubi Queen, więc miałam dodatkową "frajdę", jak gdzieś razem jechaliśmy, musiałam wysłuchiwać żelaznego zestawu Q. I tak ojciec do spółki z radiem obrzydzili mi ten zespół. Ech.
 ) lubiłam ten zespół, nie byłam może fanką, ale podobały mi się ich piosenki. Niedługo potem w radiu (jeszcze wtedy słuchałam radia) dostali schizy na punkcie ich kawałków - ciągle piłowali chyba dwa te same. W kółko. Codziennie kilka razy (zresztą teraz widzę, to samo). Dodatkowo mój ojciec lubi Queen, więc miałam dodatkową "frajdę", jak gdzieś razem jechaliśmy, musiałam wysłuchiwać żelaznego zestawu Q. I tak ojciec do spółki z radiem obrzydzili mi ten zespół. Ech.  

W sumie moje dziecinstwo pod wzgledem muzycznym dzielilo sie na PSB, Queen(tata sluchal - ale nei dostalem obrzydzenia) i cala reszte. Moim zdaniem to jeden z lepszych zespolow lat 80ych, a moze nawet w ogole. Wspanialy Freddie (wielka szkoda ze odszedl-moglby jeszcze wiele stworzyc) dawal naprawde dobry show na koncertach (Wembley to pozycja naprawde warta obejrzenia dla kazdego fana muzyki i koncertow), mial charyzme i swietny glos. Po wielu latach wciaz bardzo lubie:
  W sumie moje dziecinstwo pod wzgledem muzycznym dzielilo sie na PSB, Queen(tata sluchal - ale nei dostalem obrzydzenia) i cala reszte. Moim zdaniem to jeden z lepszych zespolow lat 80ych, a moze nawet w ogole. Wspanialy Freddie (wielka szkoda ze odszedl-moglby jeszcze wiele stworzyc) dawal naprawde dobry show na koncertach (Wembley to pozycja naprawde warta obejrzenia dla kazdego fana muzyki i koncertow), mial charyzme i swietny glos. Po wielu latach wciaz bardzo lubie:

choć starał się bardzo, ale koncert w sumie przyjemny  dla ucha
 choć starał się bardzo, ale koncert w sumie przyjemny  dla ucha  

) w związku z czym materiał nigdy się nie nudzi. Freddie miał wspaniały głos, charyzmę, serce do muzyki. Z ostatnich lat jego życia( wtedy Queen nagrywało piosenki "na zapas") wciąż nie ujawniono wszystkich materiałów. Mam nadzieję, że pozostali członkowie zespołu w końcu udostępnią ostatnie piosenki Freddiego...Czekam na to!
 ) w związku z czym materiał nigdy się nie nudzi. Freddie miał wspaniały głos, charyzmę, serce do muzyki. Z ostatnich lat jego życia( wtedy Queen nagrywało piosenki "na zapas") wciąż nie ujawniono wszystkich materiałów. Mam nadzieję, że pozostali członkowie zespołu w końcu udostępnią ostatnie piosenki Freddiego...Czekam na to!  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości