CHINESE THEATRE

Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

CHINESE THEATRE

Postprzez Wiewiórka » 02-09-2009, 9:40

Witam serdecznie ostatnio ale nie tak dawno bo kilka miesięcy temu, znalazłem przeróbkę
Opportunities zespołu Chinese Theatre to połączenie synthpopu, włoskiego disco oraz EBM. Wydaje się dziwną kombinacją, ale zespół budzi zainteresowanie. Członkowie Chinese Theatre to: Krister Petersson (muzyka, maszyny i mixowanie) oraz Martina Ramstedt (teksty piosenek ) na tej stronie można tego posłuchać.
CHINESE THEATRE - OPPORTUNITIS

Dużo o tym zespole nie wiem i nic nie chce wiedzieć. Ale ta przeróbka dość fajna .
Tutaj jest okazja aby ściągnąć songa ;)
Kod: Zaznacz cały
http://rapidshare.com/files/274365257/chinese_theatre_-_opportunities.mp3.html
Załączniki
Untitled-1.jpg
CHINESE THEATRE
Untitled-1.jpg (76.52 KiB) Przeglądane 3302 razy
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Sex: Petshopboy

Re: CHINESE THEATRE

Postprzez Smoczy » 02-09-2009, 13:44

mam dziwne wrażenie że zagości w moim iPhonie na długo;]

a propos coverów,mam w swojej skromnej bibliotece 2 covery It's a sin w wykonaniu To/Die/For i Gamma Ray;]
Smoczy
Love Comes Quickly

Re: CHINESE THEATRE

Postprzez Smoczy » 03-09-2009, 8:58

właśnie zassałem sobie składanke na której był ten cover,mam nadzieje że reszta będzie równie dobra jak ten utwór:)

Edit (co aby nie zaśmiecać;) : niestety,połowa to z lekka.....gnioty (tak rzekło me wybredne ucho),najlepsze to jak Wiewiór napisał "Opportunieties" i jeszcze "In the night",z tego wszystkiego ściągne sobie chyba Alternative (mam orginalne kasety,to moge posiadać kopie:)
Smoczy
Love Comes Quickly

Powrót do Muzyka