24-03-2009, 18:15

doczytalem na www
  doczytalem na www24-03-2009, 18:16

24-03-2009, 19:26

24-03-2009, 19:49
25-03-2009, 10:43
 Dobrze miec znajomych w UK! Ciekawa pozycja, zwlaszcza z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Kiedys to moze byc niely rarytas!
  Dobrze miec znajomych w UK! Ciekawa pozycja, zwlaszcza z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Kiedys to moze byc niely rarytas!

25-03-2009, 13:14
ralph napisał(a):40zl..ouuuDobrze miec znajomych w UK! Ciekawa pozycja, zwlaszcza z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Kiedys to moze byc niely rarytas!

26-03-2009, 19:28
 Cieszę się tym bardziej, ponieważ zależało mi na dwóch utworach: "Flamboyant" i "Did You See Me Coming?". Pozostałe kawałki i miksy, miałem w swojej kolekcji. Jeśli chodzi o utwór "Flamboyant" - nie miałem go do tej pory na nośniku CD, jedynie klip na DVD "A Life In Pop". A w przypadku "Did You See Me Coming?" - to mój pierwszy legalnie zakupiony utwór z "Yes". Natomiast pozostałe pozycje z "Yes", odtwarzam "legalnie inaczej"
 Cieszę się tym bardziej, ponieważ zależało mi na dwóch utworach: "Flamboyant" i "Did You See Me Coming?". Pozostałe kawałki i miksy, miałem w swojej kolekcji. Jeśli chodzi o utwór "Flamboyant" - nie miałem go do tej pory na nośniku CD, jedynie klip na DVD "A Life In Pop". A w przypadku "Did You See Me Coming?" - to mój pierwszy legalnie zakupiony utwór z "Yes". Natomiast pozostałe pozycje z "Yes", odtwarzam "legalnie inaczej"  Nowy album dopiero w przyszłym tygodniu (MediaMarkt - Gorzów).
 Nowy album dopiero w przyszłym tygodniu (MediaMarkt - Gorzów). 
 Kolega kupił aż 6 sztuk "The Mail On Sunday" z CD "Story" - pozniej okazało się, że i tak za mało, bo było na to większe zapotrzebowanie.
 Kolega kupił aż 6 sztuk "The Mail On Sunday" z CD "Story" - pozniej okazało się, że i tak za mało, bo było na to większe zapotrzebowanie.  Polskich sympatyków Pet Shop Boys, jest znacznie więcej, niż myślimy.
  Polskich sympatyków Pet Shop Boys, jest znacznie więcej, niż myślimy.  Koledze - bardzo się podoba taki zestaw hitów PSB z CD "Story".
 Koledze - bardzo się podoba taki zestaw hitów PSB z CD "Story". 
 Podaj mi mailem swój adres domowy?!
 Podaj mi mailem swój adres domowy?!