Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
19-05-2009, 16:27
Cholercia, może być nieciekawie...
19-05-2009, 16:34
Te informacje krążą w mediach polskich (od niedawna, bo to świeży nius) oraz w kilku zagranicznych źródłach, mówie tu o raku, bo to że koncert odwołany to jest pewne na 10000%
19-05-2009, 19:07
Zrobiłem mały rekonesans na stadionie Gwardii. Niestety, kierowcy trzech cięzarówek, ktore tam sa mowili zgodnie : Koncert odwolany. Na trawie lezy troche jakichs elementow konstrukcyjnych i tyle. Poza tym mam informacje z pewnego(w sensie: niezawodnego) zrodla, ze koncert jest odwolany, a stan zdrowia Dave'a... niestety plotki o podejrzeniach...sa chyba rowniez prawdziwe...

19-05-2009, 23:03
portale i inne autorytety kasują niusa o odwołaniu koncertu... Hirek Wrona twierdzi że się nie odbędzie, ale pewny siebie nie jest. stan Dave'a podobno się znacznie polepszył - wiara czyni cuda! C'mon ! wytężamy głowy, komu zależy rzecz jasna
20-05-2009, 0:00
Jak dla mnie sa dwie opcje:
- wiekszosc mediow w Polsce podchwycila nieprawdziwa plotke i swiadczy to o nich tak, ze ...sami wstawcie co uwazacie za sluszne...
-odwolanych koncertow bedzie wiecej i oficjalnego info nie ma dlatego, ze nie wiadomo ile dokladnie, a nikt nie chce oglaszac po kolei kazdego koncertu, wiec o odwolaniu Warszawy dowiemy sie kiedy poinformuja nas o skasowaniu jeszcze kilku innych wystepow.
Innych opcji nie widze.
20-05-2009, 0:06
ja na powrót jestem dobrej myśli; o rzetelności polskich dziennikarzy, w szczególności tych internetowych, nie będę się ze względu na senność wypowiadał
20-05-2009, 0:11
Problem w tym ze tu nie chodzi tylko o internetowych..jednym z nich jest Hirek Wrona, ktory tez sie dzisiaj ostro motal w zeznaniach...
Na stronie Live Here Now nie ma juz Warszawy jako miejsca gdzie bedzie nagrywany koncert...
troche chyba za duzo tych plotek i doniesien zeby to bylo wszystko fake...
20-05-2009, 7:28
ja nie twierdzę że to wszystko jest ściema, aczkolwiek przy braku jakiegokolwiek doniesienia oficjalnego, te wszystkie artykuły zbudowane na jakimś sms'ie od ochroniarza z Fosy wydają się niewiarygodne. nawet Wrona wycofał swój wpis gdzieś tam u siebie - to świadczy o niepewności kogokolwiek...
czekamy
20-05-2009, 12:23
I to czekanie zaczyna mnie juz...
20-05-2009, 14:32
dobra, już dosyć czekania - oficjalnie odwołany