08-05-2009, 14:00

08-05-2009, 15:12
  #21   Super! Ale przed "Violator" DM??
 Super! Ale przed "Violator" DM?? 

08-05-2009, 15:22
08-05-2009, 15:52
Dx2 napisał(a):Widziałem Top 20 w polskim VH1. Zestawienie obejmuje czasy MTV czyli od początku powstania tej stacji do czasów nam współczesnych.
 I tak jakos mi ten ranking nie pasi...
  I tak jakos mi ten ranking nie pasi...  

08-05-2009, 16:22
ralph napisał(a):Dx2 napisał(a):Widziałem Top 20 w polskim VH1. Zestawienie obejmuje czasy MTV czyli od początku powstania tej stacji do czasów nam współczesnych.
Aha...I tak jakos mi ten ranking nie pasi...
08-05-2009, 17:04

14-05-2009, 7:42

A największe zaskoczenie na liście - #6 dla Human League "Dare".
 A największe zaskoczenie na liście - #6 dla Human League "Dare".   Cenię sobie ich twórczość (mam w swojej kolekcji CD "Hysteria" oraz DVD "The Very Best Of..."), ale i tak uważam, że to wielka niespodzianka!
 Cenię sobie ich twórczość (mam w swojej kolekcji CD "Hysteria" oraz DVD "The Very Best Of..."), ale i tak uważam, że to wielka niespodzianka!   Pewnie większość z Was - Human League kojarzy z erą new romantic i ich wielkim przebojem (z roku 1981) "Don't You Want Me Baby". A tak naprawdę - muzycy z Human League, zaczęli swoją karierę w drugiej połowie lat 70-tych i na początku tworzyli bardziej ambitną muzykę (dowiedziałem się o tym dopiero wtedy, gdy kupiłem Ich DVD z kolekcją wideoklipów). Takie single jak: "Circus Of Death" czy "Empire State Human" (polecam)
 Pewnie większość z Was - Human League kojarzy z erą new romantic i ich wielkim przebojem (z roku 1981) "Don't You Want Me Baby". A tak naprawdę - muzycy z Human League, zaczęli swoją karierę w drugiej połowie lat 70-tych i na początku tworzyli bardziej ambitną muzykę (dowiedziałem się o tym dopiero wtedy, gdy kupiłem Ich DVD z kolekcją wideoklipów). Takie single jak: "Circus Of Death" czy "Empire State Human" (polecam)   , porównać można do tego, co tworzyli muzycy z Kraftwerk. Phil Oakey (lider Human League) na początku kariery wzorował się na Kraftwerk.
 , porównać można do tego, co tworzyli muzycy z Kraftwerk. Phil Oakey (lider Human League) na początku kariery wzorował się na Kraftwerk.17-05-2009, 10:24

17-05-2009, 12:06