Pet Shop Boys i Jean-Michel Jarre.

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Pet Shop Boys i Jean-Michel Jarre.

Postprzez yarek37 » 07-05-2016, 14:25

alternative_tom napisał(a):Właśnie słucham tego utworu (po raz kolejny)... Jest bardzo dobrze :D . Jak dla mnie bije na głowę wszystkie kawałki z Super (który to album z przykrością oceniam jako jeden z najgorszych w karierze zespołu :cry: ).

hmm myślę że Elysium jest najsłabsze. Chciałbym żeby następny album był w klimacie Fundamental.
yarek37
DJ Culture

Sex: Petshopboy

Postprzez alternative_tom » 08-05-2016, 8:36

Napisałem, że jeden z najgorszych albumów. Elysium też do tego grona należy :( .
alternative_tom
What Have I Done To Deserve This?

Postprzez Andrzo » 16-05-2016, 13:06

Witam. Aż się zalogowałem, żeby coś napisać. Pierwsze info o duecie PSB i JMJ spowodowało u mnie mały szok i niedowierzanie. Pewnie z 10- 15 lat temu podnieta taką płytą była by u mnie jeszcze większa :lol: Byłem ciekaw jak JMJ połączy swój styl ze stylem PSB i z tego co posłuchałem na zajawce udało się to dość ciekawie. Głos Neila i dość charakterystyczne dźwięki elektroniki Jarre'a brzmią świetnie. Generalnie brawa dla Jarrea za pomysł na płytę i dobór artystów. Szkoda, że tak cicho o tym projekcie, ale takie mamy czasy.
Andrzo
Opportunities

Poprzednia strona

Powrót do Pet Shop Boys