apropos wszelkiego rodzaju playlist, na Stars.tv - nowej stacji muzycznej (nadaje od listopada 2012) co tydzień w niedzielę nadawane jest pasmo Best Chart, czyli playlista tworzona przez widzów
Stars.tv to stacja, która specjalizuje się w puszczaniu muzyki lat 70-tych, 80-tych, 90-tych i nowszych, przy czym również mają słabość do PSB i często możemy obejrzeć najlepsze teledyski chłopaków w ciągu dnia
http://www.starstv.eu/best-chart.php - tutaj możecie oddawać głosy - nie wymaga to żadnego logowania, głosować można na 3 utwory, przy czym wybór jest cholernie trudny
do tej pory odbyły się 2 notowania, w drugim z nich na 8 miejsce trafiła piosenka
Pet Shop Boys - It's a sin Proszę oczywiście o głosy na PSB - głosować można raz na tydzień - do niedzieli -
głosujcie sami, posyłajcie linka znajomym, zróbmy akcję, może uda się, żeby awansowali wyżej! Dopowiem, że po pierwszym notowaniu It's a sin był tylko propozycją, ale dzięki głosom znajomych uplasował się na 8 pozycji
postarajmy się, żeby teraz Neil i Chris byli jeszcze wyżej!
Co do dwóch pozostałych piosenek, na które możecie oddawać głosy - wasz wybór, ale ja osobiście proponuję MJ i np. MT (Michael Jackson już drugie notowanie utrzymuje 1. miejsce:).
Serdecznie polecam Stars.tv, jeśli ktoś jeszcze nie wie o istnieniu tego kanału - naprawdę warto! Puszczają tylko dobrą muzykę, głownie stare hity + zero dziwnych serialów, show, reklam! (niestety reklamy pojawią się od kwietnia). Kanał znajdziecie w sieciach kablowych i cyfrach - u mnie na Cyfrowym Polsacie jest to kanał 1001, ale bywa różnie z tego co wiem. Jakby ktoś chciał adres fanpage'a na FB, to proszę:
https://www.facebook.com/starstv.eu?ref=ts&fref=ts.
PS. Akcję "głosuj na PSB" można (a nawet powinno się:) robić co tydzień, bo po każdej transmisji wszystko startuje od zera. Co tydzień nowe notowanie!
Transmisja Best Chart w niedzielę od 17.00 do 20.00 PS2. Proszę nie traktować tego posta jak jakiejś reklamy - po prostu serdecznie polecam i proszę o głosy na PSB