PSB byli przed chwilą. Zarówno PSB i Madness wcześniej - problemy z przekazem audio. W 70 % WEG dźwięk się "odbijał". Ogólnie stroje i występ o.k., szkoda jeszcze że WEG w wersji 2 minutowej.
jak napisałem w czasie relacji do Piotrka - stroje Very- black version Chris z wielkimi barami z czarnych piór, okularkami, jak przyłbica, Neil w połyskującym płaszczu wyglądali odlotowo przez czapki oczywiste nawiązanie do Can you forgive her? szkoda, że to w sumie tylko takie "mini-playback show", ale fajnie, że byli; potem WEG jeszcze raz poleciał, po nim ten sam kawałek z taśmy co podczas przejazdu na platformach.
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość. (Woody Allen)
kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
Porcys umieścił Behaviour na 73 miejscu w zestawieniu najlepszych albumów lat 90-99. Swoją drogą słyszałem, że od dłuższego czasu planują tam Top 20 Pet Shop Boys.
Super. Nie było ich w zestawieniu singli, które jednak było dosyć kontrowersyjne i zrobione raczej pół-żartem pół-serio. Płyty od początku trzymają poziom i jest i ''Behaviour''
A można wiedzieć skąd te plotki o top 20? Jestem bardzo ciekawy
Kolega tam pracuje i już mi o tym od lutego opowiada, że coś takiego jest zaplanowane, ale najpierw wygrało top 20 Outcast, teraz po tym zestawieniu lat 90 coś z hip hopem ma być (nie zapamiętałem o co chodzi) albo PSB. Mam nadzieję, że w końcu się doczekamy
...trudno myśleć o brytyjskim duecie inaczej niż o rozpisanym w notatniku Tennanta produkcie idealnym, ale jednak emocjonalnie cokolwiek pustym. Tomasz Waśko