Switch to full style
Jeśli chcesz coś sprzedać, kupić bądź wymienić napisz tutaj temat.
Odpowiedz

Re: Przydatne strony, aukcje.

26-01-2012, 17:25

To wydawnictwo jest warte około 200 zł, uwzględniając ''polskie warunki'' (czyli dopłatę za to, że nie jesteśmy Londynem). 1000 zł....bez przesady. Tyle nawet nie kosztowałby egzemplarz w stanie idealnym, nierozpakowany.

26-01-2012, 21:26

Paweł jesli nie masz to:

http://allegro.pl/pet-shop-boys-so-hard ... 69931.html

bo ostatnio chyba polubiłeś?

Ps. Pan mnie sprowokował i napisałem mu co mam (jesli wiecie o czym piszę) :D

26-01-2012, 23:15

O tak, ''So Hard'' w tym wydaniu to coś, o czym niewątpliwie marzę ;) Jeśli masz na myśli moje ostatnie ''polubienie'' związane z odsłuchami na last.fm, to były one zainspirowane bezpośrednio tą aukcją ;) Uwielbiam KLF i cieszę się, że jednym z dwóch zespołów, dla jakich nagrali kiedykolwiek remiksy było PSB - i to aż dwa! Oba są na tym singlu i mam nadzieję, że uda mi się go kupić. ''So Hard'' w wersji KLFvsPSB to chyba najlepszy miks w dyskografii chłopaków.

Swoją drogą szukałem kiedyś materiałów w internecie dot. KLF i PSB, ale nie wiele znalazłem. Z tego co się orientuję, to obie ekipy darzyły się sporym uwielbieniem. Chętnie bym dowiedział się czegoś więcej.

26-01-2012, 23:38

The remix 12`` is, at the time of writing, expected to be done by Jimmy Cauty of KLF,
who they got in touch with after they heard his LP "Space" playing in a record shop in Portobello Road.
For one side his plan is "to create a new piece of music where `So hard` comes in halfway throught as if it`s on the radio":
on the other may be a more vonventional dance remix.

Literally 4.

27-01-2012, 13:57

Płytka side-projectu Space jest naprawdę godna sprawdzenia :) - explore the Universe ;]

27-01-2012, 23:12

KLF są wielcy! Ich "So Hard" to także mój top-5 remiksów.
@VB - radzę łapać ten single, bo na CD niełatwo go dorwać w rozsądnej cenie (40 zł - całkiem OK).
A odnośnie winylowego "Relentless" - no cóż, Pan wie co sprzedaje, ale wątpie by znalazł nabywcę za tą cenę. Raczej nie na allegro.

27-01-2012, 23:18

Pan ma jeszcze inne ciekawe rzeczy:

http://allegro.pl/pet-shop-boys-before- ... 65666.html

28-01-2012, 0:21

Wiem eliks, nawet na brytyjskim ebayu ten singiel potrafi osiągnąć cenę 5 razy wyższą :O

Ja na szczęście nie zbieram vinyli, więc ''Before Penis'' mnie nie podnieca ;)

28-01-2012, 15:55

Z tego co sobie kojarzę to DX2 posiada ten vinyil-Ciekawe ile kosztuje abut pet shop boys 1996r. :?: Ja tą płytę po raz pierwszy zobaczyłem na zlocie i pamiętam jak wielką popularnością cieszyło się to u dziewczyn.

08-02-2012, 18:06

Znalazłem w trakcie szukania utworów demo z tej płyty w google - http://www.vfeditions.com/product/view/29
The Most Incredible Thing Vinyl - 350£ + koszt przesyłki około 40£.
Nówka nie śmigana - sprawdziłem - nie podają który to egzemplarz z 500 szt.
Odpowiedz