18-03-2011, 0:21
tomo napisał(a):Największym wydarzeniem było pojawienie się Sebastiana, nie ukrywajmy, gwiazdy wieczoru.

Ja co najwyżej byłem przysłowiową "kropką nad i" w [i]vencie znakomicie przygotowanym przez Tomka i Dackarda
  Ja co najwyżej byłem przysłowiową "kropką nad i" w [i]vencie znakomicie przygotowanym przez Tomka i Dackarda  
  (dzięki track-liście wstawionej przez Tomka możecie policzyć ile się spóźniłem na imprezę
 (dzięki track-liście wstawionej przez Tomka możecie policzyć ile się spóźniłem na imprezę  )
 ) "
"  Patrzę na zawodnika, ewidentnie gościa nie znam, a on kontynuuje: "Długo jechałeś, ale nie dziwię się, z Poznania kawał drogi"
 Patrzę na zawodnika, ewidentnie gościa nie znam, a on kontynuuje: "Długo jechałeś, ale nie dziwię się, z Poznania kawał drogi"   Zamurowało mnie. Grzecznie pytam kolegę skąd się znamy..
 Zamurowało mnie. Grzecznie pytam kolegę skąd się znamy..  A on odpowiada: "80% osób na tej sali Cię zna, więc się nie dziw"
 A on odpowiada: "80% osób na tej sali Cię zna, więc się nie dziw"  Wtedy zamurowało mnie po raz drugi, jak się okazało nieostatni tego wieczoru...
  Wtedy zamurowało mnie po raz drugi, jak się okazało nieostatni tego wieczoru... 

) Zawsze mi się wydawało, że tylko my, fani, jesteśmy w stanie usiedzieć na tyłku dwie i pół godziny oglądając teledyski Pet Shop Boys. Byłem w wielkim błędzie. Widziałem twarze ludzi niezwiązanych muzycznie z PSB, być może przypadkiem obecnych tego wieczoru w "Carpenter Inn", wpatrzone nieruchomo w ekran i śledzące film do ostatniej jego minuty... Byłem pod wielkim wrażeniem...
 ) Zawsze mi się wydawało, że tylko my, fani, jesteśmy w stanie usiedzieć na tyłku dwie i pół godziny oglądając teledyski Pet Shop Boys. Byłem w wielkim błędzie. Widziałem twarze ludzi niezwiązanych muzycznie z PSB, być może przypadkiem obecnych tego wieczoru w "Carpenter Inn", wpatrzone nieruchomo w ekran i śledzące film do ostatniej jego minuty... Byłem pod wielkim wrażeniem...  Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie również niezwykle żywiołowa reakcja publiczności na teledyski "It Couldn't Happen Here '10" i "Making-of..." tym bardziej, że zdecydowana większość gości widziała je wcześniej już niejeden raz...
  Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie również niezwykle żywiołowa reakcja publiczności na teledyski "It Couldn't Happen Here '10" i "Making-of..." tym bardziej, że zdecydowana większość gości widziała je wcześniej już niejeden raz... 

18-03-2011, 1:01
gun_boy napisał(a): w mojej pamięci na zawsze będzie wiązała się z niezapomnianym weekendem w Olsztynie i dzięki temu zapamiętam jej niepowtarzalny klimat

18-03-2011, 1:32

18-03-2011, 22:27
19-03-2011, 0:23

23-03-2011, 10:05