Ja jutro wybieram się na pierwszy dzień Off Festival, bo gra Toro Y Moi, The Horrors, The Fall, Lenny Valentino i Tindersticks. Co do pozostałych dni jeszcze zobaczę....
A z psb.pl ktoś jedzie na Śląsk?

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

. Tak efekciarskich koncertów chyba żaden inny zespół nie ma. Poza FL świetny koncert Lenny Valentino, ponadto pozytywnie zaskoczyli mnie Mew, Tindersticks, Toro Y Moi. Były też akcenty humorystyczne w postaci The Fall i Niwei. Generalnie festiwal z bardzo dobrym składem i mam nadzieję, że w przyszłym roku to się nie zmieni.
 . Tak efekciarskich koncertów chyba żaden inny zespół nie ma. Poza FL świetny koncert Lenny Valentino, ponadto pozytywnie zaskoczyli mnie Mew, Tindersticks, Toro Y Moi. Były też akcenty humorystyczne w postaci The Fall i Niwei. Generalnie festiwal z bardzo dobrym składem i mam nadzieję, że w przyszłym roku to się nie zmieni.

raczej opieram wszystko na pobieżnej znajomości wyniesionej ze słuchania radiowej Trójki
 raczej opieram wszystko na pobieżnej znajomości wyniesionej ze słuchania radiowej Trójki 
  ( choć na pewno bardziej ekspresyjny za tym mixerem, czy jakim tam ustrojstwem)
 ( choć na pewno bardziej ekspresyjny za tym mixerem, czy jakim tam ustrojstwem)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości