Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
Odpowiedz

Re: Depeche Mode

06-03-2010, 18:20

Hejka ;)

słyszałem że zespół odebrał ostatnio nagrodę w Niemczech Echo 2010r.
Za co to była nagroda?

06-03-2010, 19:53

Pewnie za nic. Im tam się daje nagrody i tyle :P

07-03-2010, 0:40

Wiewiórka napisał(a):Hejka ;)

słyszałem że zespół odebrał ostatnio nagrodę w Niemczech Echo 2010r.
Za co to była nagroda?

Echo Awards w Berlinie w kategorii "Najlepszy zespół pop/rock".
I oczywiście, jak najbardziej zasłużenie! :)
Jestem dumny z DM, jestem dumny, że jestem Depeszowcem! :D

24-04-2010, 0:29

Dobry wieczór!

Właśnie teraz, w MTV (PL), w ramach World Stage - Depeche Mode live in Milan 2006! 8-)

Przyjemnej zabawy! :)

Dobranoc...

24-04-2010, 1:12

Wspaniała trasa!
btw: Alan w jednym z wywiadów ostatnio wspomniał ze niewykluczony jest jego powrót do DM.
Pozyjemy zobaczymy - ja na razie nie spekuluje, ale cholera...chciałbym uslyszec ich nowy album z Alanem w skladzie!

25-04-2010, 23:59

Petek napisał(a):Dobry wieczór!

Właśnie teraz, w MTV (PL), w ramach World Stage - Depeche Mode live in Milan 2006! 8-)

Przyjemnej zabawy! :)

Dobranoc...

Świetny koncert, szkoda tylko, że taki... okrojony.

30-07-2010, 19:43

Hmm zespół legenda, kocham tą grupę, dzielę ich twórczość na 3 okresy: prewilderowski gdzie bardzo ciekawe dźwięki tworzyli Vince Clarke i M. Gore, Vince napisał jeszcze dla DM "Unmarked" jednak z nie wiadomych przyczyn Dave go nigdy nie dostał, a dostała go dopiero Alison Moyet. Później kultowy okres wilderowski i moja ulubiona płyta CTA, ile tam smaczków. Cudowne. No i niestety wszystko co dobre kiedyś się kończy Alan odchodzi z zespołu w 1994 i nawet wychodzi niezły album "Ultra", a później to najciekawszą płytą dla mnie jest SOTU, jakoś nie znoszę "Excitera", który wcale nie jest exciting....

02-10-2010, 21:37

... ale to dvd live będzie dobre.Pomimo ,że to, czy tamto...

Ostatnio edytowano 02-10-2010, 21:41 przez zib, łącznie edytowano 1 raz

02-10-2010, 21:49

W sumie jestem zadowolony z tracklisty i dodatków. Wszystko co potrzeba. Z pewnością kupię za każdą cenę.

03-10-2010, 11:50

ralph napisał(a):Wspaniała trasa!
btw: Alan w jednym z wywiadów ostatnio wspomniał ze niewykluczony jest jego powrót do DM.
Pozyjemy zobaczymy - ja na razie nie spekuluje, ale cholera...chciałbym uslyszec ich nowy album z Alanem w skladzie!

Tak jak bardzo kocham Alana - tak jego powrót zrobi z jego gęby szmatę, przyszła koza do woza. A tak się zapierał...

Tak czy owak - to On jest moim ulubionym Depeszem :)
Odpowiedz