Nasze forum ma rok!

Ogłoszenia góry i Wasze opinie o forum.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Nasze forum ma rok!

Postprzez ralph » 19-03-2010, 15:43

Nie wiem dokładnie kiedy powstało (14 marca - data zarejestrowania administratorów ?), 18 marca (data zarejestrowania pierwszych użytkowników?) - ja zorientowałem się dopiero dziś (dokładnie w rok po moim zarejestrowaniu :mrgreen: ), ale polskie Polskie forum fanów Pet Shop Boys funkcjonuje od roku.
Ostatni rok byl dla mnie naprawdę niezwykły jeśli chodzi o PSB - wspaniały album Yes, trasa koncertowa, na której udało mi się Ich zobaczyć, Brit Award, single, teledyski, wywiady, artykuły i recenzje, które pochłaniałem w sporych ilościach i wcale nie najmniej ważne forum, które dla mnie stało się bardzo wazna częścią mojego świata PSB. Świetnie było słuchać nowej płyty, oglądać teledyski a nawet słuchać przez dwa tygodnie internetowego radia grającego PSB non-stop przez 14 dni i śledzić wszystko co działo się wokół N&C i móc jednocześnie dyskutować o tym wszystkim z Wami, na porządnym, sprawnie działającym forum!
Glosować w Best-Test, ściągać remixy i inne materiały itd... ;)
Dzieki forum udalo mi sie poznac kilku jego czlonkow, albo odnowic kontakty z dawnymi znajomymi, spotkac sie na koncertach i poczuć, ze to forum to nie tylko jedna z wielu stron w internecie, ale społecznosc. Dosyc waska (pomimo ponad setki zarejestrowanych użytkowników), ale jak najbardziej aktywna i wartosciowa.
Wielkie dzięki dla twórców forum, administratorów i Was wszystkich, którzy piszecie lub tylko się przyglądacie za bycie tutaj. Mam nadzieje ze również dla Was przebywanie tutaj i wspólne pisanie jest równie wielką radochą jak dla mnie!

PZDR :!: :!:
Ralph ;)
ralph
Home And Dry

Sex: Petshopboy

Re: Nasze forum ma rok!

Postprzez Wiewiórka » 19-03-2010, 18:24

Hejka ;)

O tym że strzeli roczek wiedziałem już od dłuższego czasu.
I myślałem że może administrator założy ten watek.
Kurka wiewiórka akurat dziś u mnie będzie równy roczek 19 marca.
Nie wiem co ,,powiedzieć” aby tak dalej do przodu. :)
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Dx2 » 19-03-2010, 19:32

Zgadza się wczoraj minął rok od oficjalnego startu.
Statystycznie:
Liczba postów: 10196
Postów na dzień: 28.73
Liczba tematów: 466
Tematów na dzień: 1.31
Liczba użytkowników: 131
Użytkowników na dzień: 0.37

Cieszę się, że jest, dla kogo robić kopie zapasowe, kogo karcić, na kogo złościć się, pośmiać się jest też, z kim, być tu, czuć Waszą obecność, Wasze wsparcie i za wszystko inne też......

Za ten rok dziękuję!!

Dx2
Dx2
Administrator

Postprzez Petek » 22-03-2010, 12:57

Witajcie!

Dzisiaj mój roczek... ;) :)

ralph napisał(a):Wielkie dzięki dla twórców forum, administratorów i Was wszystkich, którzy piszecie lub tylko się przyglądacie za bycie tutaj. Mam nadzieje ze również dla Was przebywanie tutaj i wspólne pisanie jest równie wielką radochą jak dla mnie!

Nic dodać, nic ująć! Ja również dziękuję... i to bardzo, bardzo!!! :D

Specjalna dedykacja dla Was wszystkich:
Pet Shop Boys "King's Cross" - Discovery Tour - live in Rio (1994)

Pozdrawiam Was!

Mariusz "Petek"
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Postprzez gun_boy » 23-03-2010, 22:44

Dzisiaj minal "moj" roczek :D

Musze przyznac, ze na forum "gazetowym" bywalem raczej rzadkim gosciem, a jeszcze rzadziej zabieralem na nim glos. Po zaproszeniu bodajze od Darka (Dx2) jednak zaryzykowalem i zalogowalem sie tutaj. Pomimo zartow, ze bede zapewne "wiecznym West End Girls" :lol:, udalo mi sie osiagnac calkiem przyzwoity rang :D

A co poza rangiem.. :?: Przede wszystkim poznalem wielu z Was, do tej pory znanych mi z niewiele mowiacych nickow. Dzisiaj te nicki nie sa dla mnie anonimowe... Malo tego, moge o sobie powiedziec, ze przestalem byc "fanem niekompletnym", bo przez ten rok znacznie uzupelnilem swoja dyskografie PSB (oczywiscie tylko legalne materialy ;)), no i bylem na koncercie w Berlinie :D

A tak zupelnie "off the record" - juz dawno temu zdalem sobie sprawe, ze wlaczajac codziennie komputer najpierw odpalam Outlooka, a pozniej od razu forum... Ach, te uzaleznienia... :twisted:

Pozdrawiam Was Wszystkich serdecznie i dziekuje za ten rok :!:
Sebastian (gun_boy)
With the plane and the lathe
The work never drove you mad
You're a maker, a creator
Not just somebody's Dad
gun_boy
It's Alright

Postprzez ralph » 23-03-2010, 23:25

U mnie forum jest 4. wsrod stron ktore sprawdzam najpierw (po poczcie i oficjalnych stronach PSB i DM) :)
ralph
Home And Dry

Postprzez eliks » 24-03-2010, 0:06

gratuluję temu forum że jest i przetrwało. dzięki Darek i Paweł że je prowadzicie i inspirujecie. Dzięki Ralph że jesteś Simonem Ammanem klasyfikacji generanej:)

ja osobiście zaglądam ostatnio rzadziej, bo: skończyła się nasza graaaa :( a poza tym mam ostatnio interwał niepetshopboysowy:)) tam miewam, polecam :)

dzięki!!!
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez ralph » 24-03-2010, 0:18

:D Trzeba oddac Verybilingual'owi ze to on caly czas przewodzil w klasyfikacji generalnej, cóż teraz najwiecej postow mam ja. Generalnie chodzi mi o to by oddac dobry rowny post i nie ogladac sie na innych. Reszta zalezy od oceny sedziow i tego jak wiatr powieje. 8-)
Najlepsze jest to, ze ten sezon nie ma przewidzianego konca :mrgreen:
ralph
Home And Dry

Postprzez verybilingual » 24-03-2010, 21:07

Ja również dziękuje wszystkim za ten rok. Wszystko, co należało napisać już zostało napisane ;) Dziękuję Darkowi, że powołał to forum do życia i wziął na siebie dużą odpowiedzialność jaką jest jego prowadzenie. Jestem dumny, że mogę mu czasami pomagać w pewnych sprawach.

Na koniec obiecuję poszukać alternatywy dla BEST-TEST ;) i życzę sobie byśmy za rok spotkali się już nie tylko na forum, ale i w serwisie psb.pl, nad którym, z tego co kojarzę, trwały niegdyś pracę.

:)
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Powrót do Komentarze i ogłoszenia.