UWAGA
Koszulki zostaną wysłane jutro pod adresy, które podaliście mi w mailach. Koszt koszulki udało się obniżyć do 48 zł dzięki temu, że zamówiliśmy wszyscy razem W innym przypadku wyszłoby 55 zł. (25 zł za nadruk + 30 koszulka). Wszystkie osoby wyraziły chęć otrzymania koszulki o najlepszej gramaturze. Koszt wysyłki to 12 zł. Osoby, które zamówiły po dwie sztuki zapłacą za przesyłkę tylko raz. Przesyłka jest biznesowa, więc spokojnie dojdzie do 2 września. Myślę, że ten termin jest bezpieczny dla wszystkich? Ja z góry opłaciłem wszystkie koszulki - nawet koszulki dla ajmw, chociaż nie dostałem wciąż danych teleadresowych. Przepraszam, że o tym pisze na forum publicznym, ale chcę, żeby była pełna jasność sytuacji. Do jutra czekam na Twój adres. Jeśli go nie dostanę, to koszulki wezmę do siebie i przekażę Ci je na koncercie.
Koszulki zostały opłacone. Kiedy dostanę potwierdzenie wysyłki, wtedy wszystkim zainteresowanym wyślę PW z informacją o tym, na jakie konto proszeni są wpłacić odpowiednią kwotę.
Na razie to tyle