A u mnie tak.
Jednego jestem pewien, nie będzie ten kawałek należał do moich ulubionych. Taka rąbanina ale jak pisałem wcześniej, PSB jest niby ten sam, powtarzalny a jakże inny, różny, zaskakujący i dlatego jestem bardzo pozytywnie nastawiony na płytę i ten singiel. Prawdą jest też że bardziej zainteresował mnie Flurescent. Okładka do Vocal - GENIALNA. Strzał w 10. Bardzo trafnie oddaje brzmienie tego utworu.
Dx2 napisał(a):Mam to samo, jeśli, to ma być zapowiedź brzmienia na Electric, to przypomina mi się Disco 2.
Tylko nie DISCO 2
W temacie rozmyślań chłopaków nad nazwijmy to "co tworzyć i nagrywać", to chyba nie do końca jest tak że nie zastanawiają się nad tym. Są artystami ale również maszynką do pieniędzy (kiedyś maszyną) dla siebie i wielu innych. Nie tylko oni podejmują decyzję, pytanie tylko jaki oni mają wpływ na tą decyzję. Mam nadzieje że ostatnie zmiany spowodowały że spory.
Tak sobie myślę , było tak, mieli około 20 kawałków, podzielili wg "klimatu" utworów i powstał materiał na dwie płyty.
Jedną nostalgiczną Elysium i drugą taneczną, klubową (nie znam się , o jakie kluby chodzi
) Electric. I tyle. Mogli nagrać jedną, która może i była by bardziej przebojowa, zróżnicowana ale bez wyraźnego klimatu.