Switch to full style
Wasze niemuzyczne fascynacje.
Odpowiedz

Re: piłka nożna

16-11-2009, 1:35

Zgadzam sie z Eliksem - ja tez mialem wrazenie, ze W KONCU chcialo im sie biegac :!: Na poczatek dobre i to, Franz nie pozwoli im na lezakowanie ;)

26-11-2009, 0:35

W urodzinki Konrada ;) odbyły się awansem derby w Gdyni...
I co mam się nie cieszyć, skoro po raz czwarty z rzędu Lechia pokonała Areczkę :)
A napinali się, ho ho 8-) ,zresztą nawet bukmacherzy dawali więcej szans Arce...
w pierwszej połowie istniał naprawdę tylko jeden zespół, aż miło było patrzeć.

02-03-2010, 19:28

a tu muszę pisac, sam po sobie...liga ruszyła
moi, tj LG jako - tako :?

A jutro gra kadra z Bułgarią...przy okazji pokazano nową wersję stroju reprezentacyjnego, kompletu wyjazdowego...nie bardzo rozumiem taki układ kolorów,trochę to dziwne...
Polacy na obsydianowo.. tak wg. mnie to mógłby wyglądać strój treningowy

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprez ... omosc.html

07-03-2010, 23:06

Wróciła Liga i niestety wróciły rozczarowania.......

08-03-2010, 0:51

Dla mnie wszystko spoko. Legia i Wisła przegrywają. I to mi się podoba :) Trochę mniej wynik Cracovii :(, ale Korona :D I tak to leci sobie...

08-03-2010, 22:42

już nie chciałem naszego admina w trakcie meczu Legii denerwować... ;)
i taka jest ta nasza "skopana" ...każdy z każdym może wygrać ;
ale się też ubawiłem, jak "Wisła skisła"...na dziś to Lech najbardziej zasługuje na "majstra"
ciekawie bedzię na dole, ale chyba 30 pkt to może być za mało do utrzymania...
czekam aż moi się trochę obudzą, bo dwa remisy, co prawda z nieco zmienionymi, ale jakby nie patrzeć, zajmującymi dwa ostatnie miejsca w tabeli drużynami, nie jest na pewno wynikiem satysfakcjonującym

08-03-2010, 22:50

Balshoy niestety w rozmowie z jednym z uczniów przewidziałem taką sytuację tzn. wpadkę Legii.
Od kiedy Odra W. jest w Ekstraklasie "nie leży" Legii.......
Tłumaczenia Urbana, że nie wytrzymali presji pozostawię bez komentarza......

12-03-2010, 23:53

a my mamy mały serial niepowodzeń Wisły...zespół aspirujący do mistrzostwa nie zdobywa bramki w trzecim z kolei spotkaniu :!:
w tym kontekście ciekawi mnie postawa Lechii, która zmierzy się właśnie z Wisłą w krótkim odstępie czasu, aż trzy razy - od 16 do 23 marca, dwa razy w PP i raz w lidze...
no, pewnie Wisła w końcu się przełamie, a gdyby zdarzyło się inaczej...to miałbym pewnie powody do .... :D

13-03-2010, 23:13

No coz, jutro zatem mamy mecz-hit w Belchatowie GKS-Lech :!:

Mysle, ze bedzie dobre widowisko :)

14-03-2010, 0:17

Może będzie niespodzianka......
Odpowiedz