Cóż, dla mnie są, muszę przyznać, mocno rozczarowujące... Szczególnie "Entschuldigung", będące jakimś zlepkiem bezładnych zgrzytów, pisków, mocno zmienionych komputerowo głosów Chrisa i Neila (głównie tego pierwszego) z wplecionymi w kilku miejscach melodyjkami przypominającymi muzykę . Nieco lepiej prezentuje się Get It online które jest już w miarę normalnym utworem tanecznym w którym jest już zdecydowanie mniej tych wszystkich pisków i jazgotów, oraz nieco więcej Neila niż w "Entschuldigung". Ale tylko nieco, gdyż, ogólnie rzecz biorąc, w obu tych B-side'ach prawie w ogóle nie ma Neila !! . Jeśli jednak ktoś z was chciałby jednak poznać te "dzieła" to przypominam link do nich, uprzednio przedstawiony w dziale Pet Shop Files przez kol. Wojtekwojpsb. Oto ów link: http://www5.zippyshare.com/v/7100238/file.html .
Swoją drogą, nigdy nawet nie pomyślałbym iż kiedykolwiek przyjdzie mi zjechać coś co jest "made by Pet Shop Boys", szczególnie iż od dawna jestem, i mimo wszystko, zawszę będę Ich fanem, w związku z czym powyższa krytyka przyszła mi naprawdę trudno , ale cóż... Życie bywa przewrotne...