http://petshopboys.co.uk/news/4247

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Ja wiedziałem o tym singlu już jakiś miesiąc temu
 Ja wiedziałem o tym singlu już jakiś miesiąc temu  A "Thursday" nigdy singlem nie będzie i nie wiem kto tego oczekuje - chyba tylko taki jeden nickname z oficjalnego forum, który rozpatruje sens istnienia PSB przez pryzmat ich przebojów na listach przebojów i łudzi się, że takie nagranie pomogłoby im wrócić na listy przebojów. Co za bezsens...
 A "Thursday" nigdy singlem nie będzie i nie wiem kto tego oczekuje - chyba tylko taki jeden nickname z oficjalnego forum, który rozpatruje sens istnienia PSB przez pryzmat ich przebojów na listach przebojów i łudzi się, że takie nagranie pomogłoby im wrócić na listy przebojów. Co za bezsens...

Single są wydawane przede wszystkim dla fanów oraz dla DJ-ów. Muzyka PSB pod opieką Kobaltu zdaje się od 2012/2013 docierać do ludzi zupełnie innymi kanałami i jest to dobre, świeże, nowe. Ale singiel "Thursday" nic tu nie pomoże. Jedynie trzeba byłoby użerać się z wytwórnią reprezentująca Example'a przy dogadywaniu warunków wydania takiej małej płytki. Ten numer to tylko okazja do prezentacji pewnego konceptu - połączenia starego z nowym, symbol "Electric". Nie będzie singlem w żadnym wypadku.
 Single są wydawane przede wszystkim dla fanów oraz dla DJ-ów. Muzyka PSB pod opieką Kobaltu zdaje się od 2012/2013 docierać do ludzi zupełnie innymi kanałami i jest to dobre, świeże, nowe. Ale singiel "Thursday" nic tu nie pomoże. Jedynie trzeba byłoby użerać się z wytwórnią reprezentująca Example'a przy dogadywaniu warunków wydania takiej małej płytki. Ten numer to tylko okazja do prezentacji pewnego konceptu - połączenia starego z nowym, symbol "Electric". Nie będzie singlem w żadnym wypadku.
 Rynek się zmienił kompletnie. Gdybyśmy działali na starych zasadach, to PSB pewnie wciąż osiągałoby top 20, może nawet top 10 na listach przebojów. Teraz mamy potężny Internet oraz ewentualnie wyspecjalizowanie stacje radiowe. To są nowe formy promocji dla grupy, która nie jest już wykonawcą masowym i nigdy nie będzie.
 Rynek się zmienił kompletnie. Gdybyśmy działali na starych zasadach, to PSB pewnie wciąż osiągałoby top 20, może nawet top 10 na listach przebojów. Teraz mamy potężny Internet oraz ewentualnie wyspecjalizowanie stacje radiowe. To są nowe formy promocji dla grupy, która nie jest już wykonawcą masowym i nigdy nie będzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość