Electric - nowa płyta

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Electric - nowa płyta

Postprzez verybilingual » 21-01-2013, 15:54

stevepafford New @petshopboys album 'Ecstatic' out in May. You didn't hear that from me.... @80sChickk @Cloudduster

Z twittera.

I jak, myślicie, że to podpucha czy coś zaczyna się dziać ;)? Ja oczywiście wklejam ten nius tak szybko, jak go zdobyłem. Nie ma żadnej weryfikacji, nie ma nawet jeszcze "stanowiska fanów" na OF ;) Możemy pogdybać.
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Sex: Petshopboy

Re: "Ecstatic" - nowa płyta

Postprzez Rysiek » 21-01-2013, 16:49

Maj to fajny termin, promowałby trasę i pewnie sprzedaż albumu byłaby większa. Myślę, że nazwa "electric tour" słabo koreluje z Elysium, więc płyta w świetle plotek, które o niej były to dla mnie pewniak. Oby to były pierwsze oznaki nowych wydarzeń!
Ostatnio edytowano 21-01-2013, 16:49 przez Rysiek, łącznie edytowano 1 raz
Rysiek
Left To My Own Devices

Postprzez dafio-cat » 21-01-2013, 16:49

Kilka dni temu na pet texts było info że wracają do studia. Płyta na wiosnę pasuje, przy Electric tour - o Elysium już prawie każdy zapomniał. A tu też nazwa na E i wiadomo że płyta taneczna i Price aranżuje brzmienie trasy. Kto wie, może i prawda - Ecstatic album... Electric tour... Elysium LA album ;)
dafio-cat

Postprzez Dx2 » 21-01-2013, 18:27

Ja się dzisiaj zastanawiałem, kiedy pojawią się informacje dotyczące nowej płyty.
Mam nadzieję, że wkrótce będzie oficjalna informacja.
Dx2
Administrator

Postprzez Peter » 21-01-2013, 18:36

Ktoś ma tu duże poczucie humoru, bo dopiero co wyszła ich płyta. ;) Kwiecień jeszcze nie teraz panowie.
Peter

Postprzez dafio-cat » 21-01-2013, 18:42

DX2 - może tak trochę off topic, ale dziękuję PSB że postępują w stosunku do fanów uczciwie, informacje są jednak...
Np. to co teraz dzieje się z nowym singlem, albumem DM - to jest wg mnie przykład arogancji DM w stosunku do fanów DM...
Pozdrawiam.
dafio-cat

Postprzez dafio-cat » 22-01-2013, 19:03

Peter napisał(a):Ktoś ma tu duże poczucie humoru, bo dopiero co wyszła ich płyta. ;) Kwiecień jeszcze nie teraz panowie.

Peter, nie pamiętam kiedy i gdzie, ale PSB w pewnym wywiadzie powiedzieli że mają materiał na nową płytę taneczną, którą zaczną nagrywać we wrześniu 2012. I gdzieś tu na tym forum w jakimś wątku była o tym mowa. Także nie jest to żaden prima aprilis, a bardzo prawdopodobna wiadomość - o tej majowej premierze Ecstatic.
dafio-cat

Postprzez acidpet » 23-01-2013, 10:13

Peter, Neil dementując pogłoskę o wypadku, kończy "jutro wracam do studia".
Wcześniej też coś pobąkiwali o płycie tanecznej, z tego co rozumiałem mieli materiał (napisane piosenki) na 2 płyty.
Podzielili materiał na te pasujące na Elusium i na tą drugą (może Ecstatic) bardziej taneczną, czy jakoś tak :D
Podoba mi się to wszystko na E, ale pewnie nas czymś jeszcze zaskoczą, a to o Ecstatic może się okazać tylko plotką.
acidpet
It's Alright

Postprzez Peter » 23-01-2013, 16:21

Nie wierzę w to nic a nic, przecież to szalone, by wydawać tak szybko nowe płyty. Panowie tego nigdy nie robili, może chodziło o "Disco 5"'. ;)
Peter

Postprzez dafio-cat » 23-01-2013, 17:48

Peter, a o INTROSPECTIVE się nie pamięta, co ? :)
To może być coś podobnego, może trochę zmodyfikowane. A może i całkiem nowy np. 10 track album...
Peter - twoja wiara nie ma w tym przypadku nic do rzeczy, są pewne fakty niezależne od twojej wiary.

P.S. - a co o tej dyskusji sądzi VeryBilingual ? Zapoczątkował temat i szybciutko zamilczał. Czekamy Pawle na wpis jako VB... :) ;)
A tak ogólnie Pawle VB to gratulacje za ten temat, bardzo ożywczy.
dafio-cat

Następna strona

Powrót do Pet Shop Boys