Witam Was!
Dx2 napisał(a):Witam meldunek z frontu:
978 - "Rent"
719 - "It`s a sin"
Zastanawiam się, czy brać udział w głosowaniu? Nigdy nie przepadałem za Markiem Niedźwieckim i listą przebojów PR3! Rozumiem, że większość z Was, ma wielki sentyment do tej listy. U mnie było inaczej... Światową muzykę rozrywkową, poznawałem, dzięki teledyskom, prezentowanym na brytyjskiej/europejskiej stacji MTV. Jest rok 1990... Na antenie MTV UK/Europe, pojawia się klip promujący singiel "Being Boring", Pet Shop Boys oraz "World In My Eyes", Depeche Mode - to m.in. dzięki tym wielkim Zespołom i Ich dziełom, pokochałem muzykę z gatunku electro/synth-pop 80's, kupiłem swój pierwszy syntezator i... stukam w instrumenty klawiszowe (mam sprzęt marki Yamaha)! hmm...
Nienawidzę rocka progresywnego, heavy/black metalu itp. dziwnych tworów!
Powracając do listy PR3... Znam polskie realia i obawiam się, że w Top 50, znajdą się "ótfory", takich chorych pseudoartystów jak: ozzy osbourne* czy alice cooper*. A tak przy okazji: Zawsze uważałem, że "tfurczością" ozzy'ego osbourne'a i alice'a cooper'a *, fascynują się zakompleksione osoby z problemami natury psy*********!
Niestety, mam świadomość istnienia takich osób!
To tyle. Przepraszam za szczerość i proszę o wyrozumiałość!
* ozzy osbourne i alice cooper - brzydale, psychole i sadyści, którzy podczas koncertów, znęcali się na bezbronnych zwierzętach!
Wybaczcie mi, ale... Brzydz* się takimi typami oraz ich fana**! Żal mi jednych i drugich!
(zrobił się mały off).
Na razie!