01-12-2010, 18:46
 ))
))  

01-12-2010, 19:19
 Dzięki wielkie! Miło ze trafili do najładniejszego miasta w Polsce!
  Dzięki wielkie! Miło ze trafili do najładniejszego miasta w Polsce!  

01-12-2010, 19:20
Marek napisał(a):Witam,
Możecie oczywiście potraktować mnie jako spamera, ale właśnie napisałem tekst, bardzo świeży, bo spotkałem obu panów zaledwie wczoraj.
 .
.01-12-2010, 19:39
ralph napisał(a):WOW! To jest news!Dzięki wielkie! Miło ze trafili do najładniejszego miasta w Polsce!

01-12-2010, 19:40
 ) kto ich tam wie, co oglądali ...
) kto ich tam wie, co oglądali ... Anthares napisał(a):Marek napisał(a):Witam,
Możecie oczywiście potraktować mnie jako spamera, ale właśnie napisałem tekst, bardzo świeży, bo spotkałem obu panów zaledwie wczoraj.
Chodzę po mieście codziennie w rejonach zabytków z pracy do pracy, ale ich jeszcze nie spotkałem.
--
Pozdrawiam
Jacek Wiśniewski - Anthares
http://www.jacekwisniewski.com
http://www.myspace.com/anthareselectromusic
01-12-2010, 20:12

i nadal myślę sobie że to jakiś Wrocławski żarcik
  i nadal myślę sobie że to jakiś Wrocławski żarcik  . Naprawdę nie wierze w tą wiadomość.
 . Naprawdę nie wierze w tą wiadomość.  Marku mogłeś tak samo napisać tą wiadomość w ,,Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście pet shop boys.
  Marku mogłeś tak samo napisać tą wiadomość w ,,Gdzie ostatnio słyszeliście/widzieliście pet shop boys. 

01-12-2010, 20:45
01-12-2010, 20:55
01-12-2010, 22:19
01-12-2010, 22:44
 ) Chciałem się podzielić z fanami tą informacją. Ale posiedziałem trochę z nimi i posłuchałem. Wszystko jest opisane w teście i w nagraniu Ewy Zając z Radia Wrocław, do którego link jest w moim artykule. Poza tym nasza sala jest naprawdę dość znana w świecie muzycznym więc taka wizyta - oczywiście bardzo miła - jest jedną z wielu
) Chciałem się podzielić z fanami tą informacją. Ale posiedziałem trochę z nimi i posłuchałem. Wszystko jest opisane w teście i w nagraniu Ewy Zając z Radia Wrocław, do którego link jest w moim artykule. Poza tym nasza sala jest naprawdę dość znana w świecie muzycznym więc taka wizyta - oczywiście bardzo miła - jest jedną z wielu  )
)