Wczoraj w UK nowość na 61.
Brak danych o sprzedaży.
Edit:
Doczekaliśmy się jest Thursday w propozycjach do Listy Trójki!
Głosujemy!!

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Słuchałem listy trójki od początku jej powstania i pamiętam Pet Shop Boys kiedy królował na jej szczycie  It"s a sin  i Rent. Miło by było to  powtórzyć.
 Słuchałem listy trójki od początku jej powstania i pamiętam Pet Shop Boys kiedy królował na jej szczycie  It"s a sin  i Rent. Miło by było to  powtórzyć. 

, może niedługo ten utwór zagości na liście LPR3. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
  , może niedługo ten utwór zagości na liście LPR3. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów  Agnieszka
  AgnieszkaRysiek napisał(a):Niedźwiecki z Baronem by się chyba popłakali z rozpaczy, gdyby musieli to puścić w LP3

,aż podskoczyłam z radości, że singiel Chłopaków pojawił się na liście oczekujących utworów tzw. poczekalni
  ,aż podskoczyłam z radości, że singiel Chłopaków pojawił się na liście oczekujących utworów tzw. poczekalni  . przed chwilą kolejny raz oddałam głos na ten kawałek. Mobilizuję swoich najbliższych i dalszych znajomych do głosowania na Thursday
 . przed chwilą kolejny raz oddałam głos na ten kawałek. Mobilizuję swoich najbliższych i dalszych znajomych do głosowania na Thursday   DxD tak w sumie, jak masz na imię
  DxD tak w sumie, jak masz na imię  Dzięki za wiadomość pozdrawiam
 Dzięki za wiadomość pozdrawiam   Agnieszka
  AgnieszkaUżytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości