Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
27-04-2021, 8:30
Teraz radio357 - West end girls.
zresztą nie pierwszy raz grają tutaj PSB, było słyszane "Paninaro" i "do I have to"...oczywiście u Stelki.
10-05-2021, 8:59
Suburbia - teraz w Radio357
21-05-2021, 8:17
Znowu Radio 3-5-7 teraz it's a sin...nie w oryginale, ale wiecie... sir Elton John & Years and Years
31-05-2021, 11:35
357 - Suburbia u Cichego.
23-06-2021, 8:13
Disappointed w 357
15-07-2021, 11:03
Love comes qiuckly - 357 u M.N.
01-08-2021, 21:32
Ciekawostka – wczoraj podczas koncertu Kultu w olsztyńskim amfiteatrze z tyłu sceny na dużym ekranie prezentowane były wizualizacje do poszczególnych utworów granych przez zespół. W dwóch z nich wykorzystano fragmenty teledysków Pet Shop Boys!
I tak - podczas kawałka „Maria ma syna” można było zobaczyć bobasy z „It’s alright”, a tłem dla utworu o wdzięcznym tytule „Kurwy wędrowniczki” były fragmenty „Being boring”.
03-08-2021, 20:40
Witam!
tomo napisał(a):Ciekawostka – wczoraj podczas koncertu Kultu w olsztyńskim amfiteatrze z tyłu sceny na dużym ekranie prezentowane były wizualizacje do poszczególnych utworów granych przez zespół. W dwóch z nich wykorzystano fragmenty teledysków Pet Shop Boys!
I tak - podczas kawałka „Maria ma syna” można było zobaczyć bobasy z „It’s alright”, a tłem dla utworu o wdzięcznym tytule „Kurwy wędrowniczki” były fragmenty „Being boring”.

Kazik Staszewski ceni sobie twórczość Pet Shop Boys; wspomniałem o tym fakcie na Forum PSB w - założonym przeze mnie - temacie:
Pet Shop Boys > Ludzie show-biznesu, którzy cenili/cenią twórczość duetu Pet Shop Boys...:
viewtopic.php?f=5&t=672Osobiście nie przepadam za twórczością Kazika i Kultu, ale... Byłem na koncercie Kazika, podczas Dni Gorzowa - towarzyszyłem tam mojemu Koledze, Robertowi (a to w ramach rewanżu, bo Kolega był ze mną w Warszawie, na
Era TAK TAK Summer of Music Festival 2006 (teraz
Orange Warsaw Festival)).
Pozdrawiam!
02-09-2021, 8:14
Pop kids w R357 - u Marcela rano
04-11-2021, 12:49
tomo napisał(a):Ciekawostka – wczoraj podczas koncertu Kultu w olsztyńskim amfiteatrze z tyłu sceny na dużym ekranie prezentowane były wizualizacje do poszczególnych utworów granych przez zespół. W dwóch z nich wykorzystano fragmenty teledysków Pet Shop Boys!

To mi przypomniało Pawła Kukiza, który z zespołem Piersi supportował Pet Shop Boys w Gliwicach i w piosence Zośka zmienił tekst na " Hej fajni jesteście Hej ,za raz po nas będzie Milano A po nich chłopaki z
Pet Shop Boys , hej"