04-06-2013, 19:58
04-06-2013, 21:27
12-06-2013, 22:14
16-06-2013, 11:25
da house n-gineer napisał(a):Vocal
Tak, VOCAL ma potencjał, choć ja już uwielbiam THURSDAY.
16-06-2013, 11:36
16-06-2013, 12:12
verybilingual napisał(a):Zespół rozważał wydanie "Love" i "Vocal" jako pierwszego singla, dlatego sądzę, że "Love" będzie drugim singlem.

16-06-2013, 13:08
 W tej chwili nie jest grane być może właśnie dlatego, że grupa nie chce ogrywać live kolejnego singla i został on wycofany - np. do czasu premiery albumu. Myślę, że to rozsądne wytłumaczenie.
 W tej chwili nie jest grane być może właśnie dlatego, że grupa nie chce ogrywać live kolejnego singla i został on wycofany - np. do czasu premiery albumu. Myślę, że to rozsądne wytłumaczenie.

16-06-2013, 16:33

16-06-2013, 16:53
FundamentalPethead napisał(a):Owszem, "Axis" we fragmencie był teaserem "Electric", ale potem został wydany jako normalny singiel (przynajmniej w wersji digital).
 Został wydany na iTunes, ale dla mnie nie jest to pierwszy oficjalny singiel z płyty. To po prostu promotional track o pewnym ograniczonym zasięgu, tudzież o innej charakterystyce. Możemy uważać inaczej oczywiście, ale ja będę raczej posługiwał się raczej wyrażeniami typu: "Vocal to pierwszy singiel, a drugim będzie...." itd...
 Został wydany na iTunes, ale dla mnie nie jest to pierwszy oficjalny singiel z płyty. To po prostu promotional track o pewnym ograniczonym zasięgu, tudzież o innej charakterystyce. Możemy uważać inaczej oczywiście, ale ja będę raczej posługiwał się raczej wyrażeniami typu: "Vocal to pierwszy singiel, a drugim będzie...." itd... 
 Myślę, że po koncercie w Chile zdecydowali, że lepiej przyjęte przez publiczność "Vocal" (chociaż to nie była równa walka) zostanie singlem i zostanie w setliście. Dlatego wycofali na razie "Love". Długość utworu nie ma nic do rzeczy, skoro "Vocal" pojawił się w wersji albumowej i tak naprawdę to jest jego główny miks - o tym słabym radio edit z audycji BBC 2 już nikt nie pamięta. Numer funkcjonuje w pełnym wymiarze czasowym.
 Myślę, że po koncercie w Chile zdecydowali, że lepiej przyjęte przez publiczność "Vocal" (chociaż to nie była równa walka) zostanie singlem i zostanie w setliście. Dlatego wycofali na razie "Love". Długość utworu nie ma nic do rzeczy, skoro "Vocal" pojawił się w wersji albumowej i tak naprawdę to jest jego główny miks - o tym słabym radio edit z audycji BBC 2 już nikt nie pamięta. Numer funkcjonuje w pełnym wymiarze czasowym.16-06-2013, 18:12

No ale pożyjemy, zobaczymy.
 No ale pożyjemy, zobaczymy.