twitter

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: twitter

Postprzez Marta » 16-04-2009, 22:04

eliks napisał(a):rychło w czas! kto to kupi......

Ja kupię na pewno, jeśli w ogóle wyjdzie.
Mi się ten film podoba, momentami jest bardzo zabawny (zwłaszcza scena z Chris'em i jego kufrem bez dna)
Ale najlepiej to oglądać go chyba po „jednym głębszym”, wtedy na pewno będzie komiczny i można będzie bardziej wczuć się w jego klimat ;)
Byłby dobrym materiałem na zlot, np. zamiast Małej Brytanii :)

Jako nastolatka (zakochana w Neil'u po uszy) byłam zachwycona scenami, w których główną rolę grał właśnie sam Niel T.
Moja ulubiona scena, to ta na plaży, gdy Neil pisze kartkę czy list do mamy ;)
oraz fragment z wykorzystaniem „What Have I Done To Deserve This?”
Poza tym, fajnie jest popatrzeć jak Neil jeździ na rowerze ;)
Marta
Always On My Mind

Sex: Petshopgirl

Postprzez Dx2 » 16-04-2009, 22:37

Marta na Zlocie u Balshoy`a oglądaliśmy. Jeśli będą chętni, to w tym roku możemy powtórzyć.
Dx2
Administrator

Sex: Petshopboy

Postprzez Marta » 17-04-2009, 9:21

Dx2 napisał(a):Marta na Zlocie u Balshoy`a oglądaliśmy. Jeśli będą chętni, to w tym roku możemy powtórzyć.

Akurat nie było mnie niestety na tym zlocie. Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko by to powtórzyć (przynajmniej fragmenty), pod warunkiem że będzie więcej chętnych i faktycznie wypali pomysł z rzutnikiem, by był jakiś ciekawy efekt tego filmu :)
Marta
Always On My Mind

Sex: Petshopgirl

Postprzez acidpet » 17-04-2009, 9:51

że się wtrące
właśnie co z zapowiadanym w 2006 roku (chyba w okolicach Fundamental) wydaniem DISCOVERY?
Fajnie by było żeby wydali oficjalnie jeszcze koncerty z 1989r, i Realese Tour (gdzieś mam sciągnięty niepełny koncert z Madrytu, wersja Love Comes Quickly - palce lizać, choć nie przepadam za tym utworem). Tylko ile by tego sprzedali? Ale może jakaś kompilacja koncertów ktore nie doczekały się wydania.
Co do filmu to chętnie bym zakupił wersje bez tłumaczenia na japoński, bo jakoś ni w zab nie moge zrozumieć co oni do mnie rozmawiają.
acidpet
It's Alright

Postprzez eliks » 17-04-2009, 13:39

acidpet napisał(a):że się wtrące
Fajnie by było żeby wydali oficjalnie jeszcze koncerty z 1989r, i Realese Tour

ja z Release Tour miałem gdzieś ściągnięte video z koncertu w BBC - to jest to! - bez udziwnień, w normalnych strojach, a za to z pełnym zespołem na scenie. zupełnie inny klimat, właśnie taki koncert PSB mi się marzy tak naprawdę.
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez acidpet » 17-04-2009, 14:28

o własnie to jest siła koncertu Realese. Ja nawet idę dalej i chcialbym usłyszeć coś w rodzaju unplaged. Oczywiście PSB to elektronika ale taki 60 minutowy koncercik, gitarki, pianinka, smyczki nawet cała orkiestra oj by było super. A i repertuar odpowiednio do tego dobrany i ja "odpływam".
Concrete troche mnie zawiódł (choć lubię ten koncert) nie w sensie muzycznym tylko doboru materiału. Za dużo "oklepanych" utworów
PZDR
acidpet
It's Alright

Postprzez tomo » 17-04-2009, 14:52

Ja też jestem fanem ery Release. Bardzo podobał mi się koncert w Berlinie z 2002 roku. Takich Pet Shop Boys lubię - bez zbędnego kiczu w postaci odzianych w pstrokate stroje tancerzy i innych ozdobników czy (o zgrozo!) biorącego udział w scenicznych pląsach Neila. Starszym mężczyznom nie wypada podskakiwać na scenie ;)
Bury the past, empty the shelf
Decide it's time to reinvent yourself
tomo
Where The Streets Have No Name

Postprzez ralph » 17-04-2009, 14:55

Podskakiwac mozna jesli jest sie np. Davem Gahanem. "Wykopy" Neila na Where The Streets..na ostatniej trasie rzeczywiscie wygladaly jakos dziwnie... ;) Jestem natomiast jak najbardziej za strojami! (Choc moze nie takimi jak peruka Chrisa na Brits) :shock:
ralph
Home And Dry

Postprzez dafio-cat » 17-04-2009, 15:13

Peruka Chrisa na BRITS była " śmieszna" i nawiązująca do teledysku IWNDTKOT, czyli okresu VERY- jedynej płyty nr 1 w UK...
Po BRITS 2009 Chcieli to może powtórzyć, ale z kilku powodów to się nie udało.
Niestety :(
dafio-cat

Postprzez ralph » 12-05-2009, 21:29

No właśnie..Do trasy już tylko miesiąc! :)
Obrazek
Mam nadzieję, że zawitają do Polski.
ralph
Home And Dry

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pet Shop Boys