Przepraszam bardzo, ale proszę mi nie odbierać przynajmniej w tym wypadku możliwości polubienia liczb (jako, że generalnie matematyki nie trawię
)
Mnie pozycja Madonny nie dziwi. Super Bowl to przecież amerykański shit i pewnie nawet w metropolijnym Londynie mało kogo obchodzi. w USA poradziła sobie dobrze. Przypominam też, że singiel wyszedł 3 lutego, więc tak naprawdę to 38 miejsce to efekt 2-3 dni sprzedaży + duża część dd została niedoliczona do wyniku, jako że kawałek był darmo dodawany do pre-orderingu płyty ''MDNA''. I warto zdawać sobie sprawę, że bodajże 24 lutego nastąpi fizyczna premiera singla. Jestem w stanie całą swoją kolekcję płyt PSB oddać za darmo, jeśli okaże się, że kawałek nie powędruje w przyszłości w górę
Pytanie gdzie dojdzie. 8000 sztuk już poszło (oraz ta niewiadoma, ale określana słowem ''significant'' liczba z pre-orderu), do top 3 brakuje jakieś 50 tys. na obecne warunki. Jestem bardzo ciekawy jak prezentować będzie się midweek. W każdym razie chyba nie ma co liczyć na to, że utworu zabraknie w top 10.