03-07-2009, 15:16
03-07-2009, 15:53
 nawet jesli, jest OK. Znowu cos dowcipnego i przyciagajacego uwage.
  nawet jesli, jest OK. Znowu cos dowcipnego i przyciagajacego uwage.   

03-07-2009, 19:20
03-07-2009, 20:16
 znjaąc ich poczucie humoru i przekorę, to ten wybór nie powinien dziwić
 znjaąc ich poczucie humoru i przekorę, to ten wybór nie powinien dziwić  :) weźmy pod uwagę charakter tego konkursu - to miała być zabawa.  Nic więcej, tu nikt nie liczył na "dzieło sztuki"
:) weźmy pod uwagę charakter tego konkursu - to miała być zabawa.  Nic więcej, tu nikt nie liczył na "dzieło sztuki" 
 :)
:)

03-07-2009, 21:28

03-07-2009, 22:17
 Dowcipny i przewrotny - moim zdaniem pokazuje ich dystans do siebie.
  Dowcipny i przewrotny - moim zdaniem pokazuje ich dystans do siebie. 
 03-07-2009, 22:25

), mogłaby zrobić taką grafikę...
 ), mogłaby zrobić taką grafikę...  

04-07-2009, 0:15
 Moim zdaniem zwycięska praca wcale nie jest infantylna, i jesli spojrzec na to z drugiej strony to wymagala wiekszego wkladu niz sztampowe przerobienie logo "Yes" w photoshopie (do czego nie trzeba wiele, a mozna to zrobic na 10000 sposobow i kazdy wyglada na bardzo efektowny). Wymagała nieco odwagi, pomyslowosci (bo czesto najtrudniej trafic na najprostsze rozwiazanie) i poczucia humoru. N&C jak widac wlasnie to chcieli wyroznic. To nie byl komkurs na najbardziej pracochłonną prace, tylko taka, ktora najbardziej spodoba sie PSB. Nie ma tu nic zenujacego w podejsciu do fanow. Jest wiele zespolow, ktore naprade zasluguja na takie komentarze, ale akurat PSB wypadaja na tym polu nienajgorzej (a jestem wymagajacy). Oficjalnym, jak i kazdym innym forum, na ich miejscu bym sie nie przejmowal. Plakat jak plakat. Mam nadzieje ze bedzie tez promujacy tour po Europie.
  Moim zdaniem zwycięska praca wcale nie jest infantylna, i jesli spojrzec na to z drugiej strony to wymagala wiekszego wkladu niz sztampowe przerobienie logo "Yes" w photoshopie (do czego nie trzeba wiele, a mozna to zrobic na 10000 sposobow i kazdy wyglada na bardzo efektowny). Wymagała nieco odwagi, pomyslowosci (bo czesto najtrudniej trafic na najprostsze rozwiazanie) i poczucia humoru. N&C jak widac wlasnie to chcieli wyroznic. To nie byl komkurs na najbardziej pracochłonną prace, tylko taka, ktora najbardziej spodoba sie PSB. Nie ma tu nic zenujacego w podejsciu do fanow. Jest wiele zespolow, ktore naprade zasluguja na takie komentarze, ale akurat PSB wypadaja na tym polu nienajgorzej (a jestem wymagajacy). Oficjalnym, jak i kazdym innym forum, na ich miejscu bym sie nie przejmowal. Plakat jak plakat. Mam nadzieje ze bedzie tez promujacy tour po Europie.

04-07-2009, 11:34
05-07-2009, 16:05