20-09-2013, 13:42
 Kurde, a ja od 18.00 byłam pod Ergo Areną lub w jej okolicach i też miałam aparat!
 Kurde, a ja od 18.00 byłam pod Ergo Areną lub w jej okolicach i też miałam aparat!  hehe.
 hehe. 

MACKON17 napisał(a):Wielki szacun dla koleżanki kentalie .To jestb dopiero pamiątka z koncertu , a mi pozostał tylko magnes na lodówkę...

20-09-2013, 18:06
 co Neil Tennant i Chris Lowe oczywiście. Tym niemniej zastanawiam się czy miałabym sumienie wrzucić do pralki koszulkę, która tyle przeszła
  co Neil Tennant i Chris Lowe oczywiście. Tym niemniej zastanawiam się czy miałabym sumienie wrzucić do pralki koszulkę, która tyle przeszła  

20-09-2013, 23:05

Dzięki za DVD!
  Dzięki za DVD! Dzięki za udana transakcje biletową!
   Dzięki za udana transakcje biletową! Dzięki za załatwienie autografu! I za cala robote na rzecz PSB w Polsce!
 Dzięki za załatwienie autografu! I za cala robote na rzecz PSB w Polsce! Dzięki za znaczek! I za to, ze tym razem mozemy dzielic sie wrazeniami z koncertu w PL na porzadnym forum a nie na gazeta.pl
 Dzięki za znaczek! I za to, ze tym razem mozemy dzielic sie wrazeniami z koncertu w PL na porzadnym forum a nie na gazeta.pl   
  Dzięki za zdjęcia
 Dzięki za zdjęcia ), i wszyscy inni których poznałem i którzy byli na koncercie
 ), i wszyscy inni których poznałem i którzy byli na koncercie   dzięki za miły, wspólnie spędzony czas, pogawędki i ogólnie za spotkanie!
  dzięki za miły, wspólnie spędzony czas, pogawędki i ogólnie za spotkanie!  
 Gratuluje jeszcze raz niesamowitego spotkania i swietnego zdjecia! Dzieki temu pomimo autografow wciaz mam na co polowac przy nastepnej okazji!
 Gratuluje jeszcze raz niesamowitego spotkania i swietnego zdjecia! Dzieki temu pomimo autografow wciaz mam na co polowac przy nastepnej okazji!   Tyle ze na nastepny koncert nie robie zadnych nadrukow, ide w oryginalnej koszulce!
 Tyle ze na nastepny koncert nie robie zadnych nadrukow, ide w oryginalnej koszulce!   
  Brawo za wrzucenie do samochodu Neilowi na kolana rekopisu ksiązki Eryka! Nie wiem jak sie dostales do samego samochodu zeby wsunac teczke do srodka!:D
 Brawo za wrzucenie do samochodu Neilowi na kolana rekopisu ksiązki Eryka! Nie wiem jak sie dostales do samego samochodu zeby wsunac teczke do srodka!:D 

21-09-2013, 1:48
 Fajnie będzie widzieć takie osoby na przyszłych koncertach. Czy ja kiedyś też będę takim retro-fanem z brodą, w pilotce i goglach, nie wiem. Może next time będę miał inny pomysł na siebie
 Fajnie będzie widzieć takie osoby na przyszłych koncertach. Czy ja kiedyś też będę takim retro-fanem z brodą, w pilotce i goglach, nie wiem. Może next time będę miał inny pomysł na siebie  

21-09-2013, 10:34
piotr_1ofthecrowd napisał(a):Lady in Red, to Agata? Obecna na forum, czy nieobecna? W każdym razie miło było zawiesić oko
22-09-2013, 10:13

22-09-2013, 11:07
24-09-2013, 22:50
27-09-2013, 13:38
27-09-2013, 21:33
tomo napisał(a):Wywiad będzie 28.09