Rewelacyjne zdjęcie a przy tym wielki powód do zazdrości dla każdego fana!
Poza tym wyglądasz super a chłopaki wydają się być na naprawdę zadowoleni, nawet Chris się uśmiecha od ucha do ucha
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
Kentalie napisał(a):Zrobiłam zdjęcie Stelmachowi (które prawdę mówiąc średnio wyszło)
Kentalie napisał(a):Dzięki za te miłe słowa. Dla tych, których tam ze mną nie było kilka słów wyjaśnień. Przed koncertem rozmawialiśmy (grupka kilku fanów) ze Stelmachem który szykował się do wywiadu z nimi. Nagle się zapytał kto ma aparat. Powiedziałam, że ja mam, a on na to że "no to idziesz ze mną". No i poszłam. Czekałam ponad pół godziny z nogami z waty pod ich garderobą w czasie kiedy z nimi rozmawiał. Widziałam z bliska ich kostiumy, a tancerze ktorzy później byli na scenie właściwie ocierali się o mnie. W końcu Stelmach mnie zawołał. Weszłam do pokoju a oni mi się przedstawili: Hello, I'm Neil, I'm Chris - wymiękłam. Zrobiłam zdjęcie Stelmachowi (które prawdę mówiąc średnio wyszło), a potem on się zapytał czy ja sobie mogę zrobić zdjęcie. Neil wziął mnie od razu i objął ramieniem, Chris początkowo nie chciał, ale zobaczył że mam na sobie ich oryginalną koszulkę, i powiedział że dlatego że mam ją na sobie to stanie do zdjęcia. No i wyszło . Potem jeszcze powiedziałam parę słów od siebie (takie podziękowanie za pewien prezent), podziękowaliśmy sobie i poszłam cała w skowronkach - a Chris za mną cały czas że mam kupować ich koszulki. Wniosek jeden - do szczęścia potrzebna koszulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość