Pet Shop Boys Fan Club

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Pet Shop Boys Fan Club

Postprzez verybilingual » 29-05-2009, 21:53

Dokładnie, ''files'' będą tylko u wujka Pawła na czarnym rynku :D
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Sex: Petshopboy

Postprzez yarek37 » 02-07-2009, 16:22

czy coś (cokolwiek) wiadomo juz w tym temacie ?
yarek37
DJ Culture

Postprzez j.wojak » 08-09-2009, 11:16

Jestem w Clubie od 1993. W sumie fajnie, dostałem kilka gadżetów, magazyn Pet Shop Boys Literally ciekawy i ma wartość kolekcjonerską ale mogłoby być lepiej. Ostatnio wysyłam 30 euro w kopercie jako list o zadeklarowanej wartości. Dochodzi bez problemów.
Plusy:
magazyn, kartki na Boże Narodzenie (choć akurat pechowo nie dotarła na czas moja składka i nie załapałem się na płytke "It doesn't..."), po wznowieniu członkostwa różne gadżety (koszulki, fotki, portfel z miękkiego materiału z wyszytymi "PSB", ostatnio komplet długopis/pióro kulkowe ze srebrnymi literkami PSB), specjalne oferty zakupu koszulek czy innych przedmiotów, kiedyś CD z Daily Telegraph reklamujący "Closer..." z 4 utworami w wykonaniu PSB
Minusy:
płatne, koszulki były często tylko w dużych rozmiarach, gadżety nie powalają, ponadto są niezbyt wyraźnie powiązane z PSB (tylko 3 litery)
Ogólnie jednak polecam!
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez j.wojak » 14-12-2009, 19:54

Tydzień temu dostałem życzenia świateczne- kwadratowa, składana biała kartka, jak zwykle bieżące motywy: tym razem na zewnątrz balonik z głową Neil'a i obok drugi z Chrisem, w środku "MERRY CHRISTMAS FROM PET SHOP BOYS" i podpisy, być może nawet autentyczne, nie drukowane. Fajnie, przyszły akurat 2 dni po Berlinie, podtrzymały pozytywne doładowanie.
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez Wiewiórka » 14-12-2009, 21:17

j.wojak napisał(a):Tydzień temu dostałem życzenia świateczne- kwadratowa, składana biała kartka, jak zwykle bieżące motywy: tym razem na zewnątrz balonik z głową Neil'a i obok drugi z Chrisem, w środku "MERRY CHRISTMAS FROM PET SHOP BOYS" i podpisy, być może nawet autentyczne, nie drukowane. Fajnie, przyszły akurat 2 dni po Berlinie, podtrzymały pozytywne doładowanie.

To fajna niespodzianka-Super. :o Ja jak kiedyś byłem zapisany w fan klubie tak samo otrzymywałem karteczki od chłopaków. ;) :)
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez ralph » 14-12-2009, 21:26

Ja musze sie wreszcie tam zapisac!
ralph
Home And Dry

Postprzez j.wojak » 29-07-2010, 9:52

Właśnie dotarło lipcowe Literally. Jak zwykle podsumowanie ostatnich wydarzeń, koncertów, wydawnictw. Sporo odpowiedzi na pytania od fanów, np. czy PSB lubią czekoladę.
Podkreślona sprawa różnic w miksie dźwięku pomiędzy Pandemonium DVD a CD (a właściwie różnic w podejściu do misowania obu miksujących).
Niestety mój angielski nie jest biegły, więc mam jak zwykle trudności z przebrnięciem przez nieraz zawiłe wywody.
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez verybilingual » 10-07-2012, 20:02

Dobra, nie wiem czemu kompletnie zapomniałem o tym temacie, ale czas wziąć się w garść i podjąć męską decyzję. Dzisiaj zapisuję się do fanclubu. Kasę wysyłam paypalem i liczę na to, że załapię się na nowe ''Literally'', które wysyłane jest 16 lipca. Muszę! Chcę poznać ''Elysium'' od podszewki.
verybilingual
Administrator

Postprzez ralph » 10-07-2012, 23:06

Spokojnie sie zalapiesz, bo wysylaja zawsze ostatni numer, wiec byc moze zalapiesz sie nawet na poprzedni przy duzej dozie szczescia. Przy okazji: czy ktos z Was zna strone gdzie mozna znalezc zeskanowane Literally?
ralph
Home And Dry

Postprzez verybilingual » 10-07-2012, 23:12

verybilingual
Administrator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pet Shop Boys