Moderatorzy: verybilingual, Dx2
acidpet napisał(a):Kazik Staszewski?
to mnie zdziwiło, dlaczego? Bardzo lubię Kazika i jego twórczość, ale Kazik i PSB? Możecie to przybliżyć?
eliks napisał(a):Wojciech Mann - w latach 80'tych. nie wiem czy wciąż podtrzymuje dobre zdanie o PSB, ale pamiętam bardzo dobrze, że jako Głos w 5-10-15 wymieniał Chłopaków wśród największych gwiazd muzyki.
Wiewiórka napisał(a):eliks napisał(a):Wojciech Mann - w latach 80'tych. nie wiem czy wciąż podtrzymuje dobre zdanie o PSB, ale pamiętam bardzo dobrze, że jako Głos w 5-10-15 wymieniał Chłopaków wśród największych gwiazd muzyki.
Nie kapuje w programie 5-10-15 Mann jako głos wspominał coś o PSB.
eliks napisał(a):Wiewiórka napisał(a):eliks napisał(a):Wojciech Mann - w latach 80'tych. nie wiem czy wciąż podtrzymuje dobre zdanie o PSB, ale pamiętam bardzo dobrze, że jako Głos w 5-10-15 wymieniał Chłopaków wśród największych gwiazd muzyki.
Nie kapuje w programie 5-10-15 Mann jako głos wspominał coś o PSB.
Tak. Mam takie wspomnienie z zamierzchłego dzieciństwa, że Mann (jako Głos) rozmawiał z dzieciakami o muzyce rozrywkowej i gadali o ówczesnych gwiazdach - Madonna, Phil Collins, Modern Talking, Europe... i PSB
chodziło chyba o to, że dzieciaki w Polsce dostały wtedy amoku na Jacksona, bo "Bad" normalnie ukazał się u nas na płycie. I Mann chciał taką pogadanką pokazać, że nie tylko Michael jest fajny...
ale to było dawno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości