Moglem zaprezentowac rodzinie wystep PSB, ktory chyba powoli zaczyna przechodzic do legendy. Mysle ze to bedzie jeden z najbardziej pamietnych momentow w historii zespolu. Raz ze wzgledu na nagrode, a dwa ze wzgl. na znakomity występ!
  Moglem zaprezentowac rodzinie wystep PSB, ktory chyba powoli zaczyna przechodzic do legendy. Mysle ze to bedzie jeden z najbardziej pamietnych momentow w historii zespolu. Raz ze wzgledu na nagrode, a dwa ze wzgl. na znakomity występ! 
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
Dzięki Tomo za ten filmik.tomo napisał(a):Słowo wstępne Brandona Flowersa z polskim dubbingiem.
 Ale się Brandy rozgadał..
 Ale się Brandy rozgadał..   Dla mnie to było podwójnie przyjemne wydarzenie: nagrodzono jeden z moich ulubionych zespołów, a nagrodę wręczał wokalista z mojego drugiego ulubionego zespołu. Miodzio.. 2 w 1.
 Dla mnie to było podwójnie przyjemne wydarzenie: nagrodzono jeden z moich ulubionych zespołów, a nagrodę wręczał wokalista z mojego drugiego ulubionego zespołu. Miodzio.. 2 w 1.  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości