Plyta slaba jak i dwie poprzednie- mam nadzieje ze jeszcze cos nagraja [oby nie z tym fiu..m - PRODUCENTEM]
ep Agenda bez porownania lepsza.
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
serd napisał(a):I już Hotspot przesłuchany! Elegancka płytka! Lepsza niż Super! Szczególnie podobają mi się kawałki "You are the One" , "Happy People" , Will-o-the-wisp" i "hoping for Miracle" (Tak, lubię ballady ). Jak PSB to robią że wychodzą im takie klejnoty?
P.S. Czy kawałek "Only the Dark" też kojarzy Wam się z Papa Dance czy tylko ja mam takie wrażenie ?
Dx2 napisał(a):serd napisał(a):I już Hotspot przesłuchany! Elegancka płytka! Lepsza niż Super! Szczególnie podobają mi się kawałki "You are the One" , "Happy People" , Will-o-the-wisp" i "hoping for Miracle" (Tak, lubię ballady ). Jak PSB to robią że wychodzą im takie klejnoty?
P.S. Czy kawałek "Only the Dark" też kojarzy Wam się z Papa Dance czy tylko ja mam takie wrażenie ?
Ocean wspomnień?
Andrzo napisał(a): (...) Też nie pasuje mi ten producent i nie wiem czemu się go trzymają (...)
serd napisał(a):Andrzo napisał(a): (...) Też nie pasuje mi ten producent i nie wiem czemu się go trzymają (...)
Cóż, pamiętam że Chris mówił przy okazji któregoś wywiadu po wydaniu "Super", że chcą zagrać jeszcze jedną płytę ze
Stuartem Pricem (tak nazywa sie ten producent) w związku z tym iż po nagraniach do "Super" zastało im ponoć wiele niewykorzystanego materiału którego nie chcą zmarnować. (zdaje mi się że nawet ktoś wspominał coś o tym gdzieś tu, na naszym forum.) Więc kto wie, może i faktycznie coś jest na rzeczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość