Marta napisał(a):Niestety z przyczyn zdrowotnych muszę zrezygnować z wyjazdu na koncert Bardzo, bardzo żałuję.. ale co zrobić...
Marto, ja też b. żałuję, że nie będzie mnie w Gdańsku! Mam takiego "doła" (to chyba naturalne)... Po północy będzie troszkę lżej...
Facebook.com > Ergo Arena:
"To będzie coś bardzo spektakularnego. Zagramy materiał od 'West End Girls' do nowych piosenek" – mówi Neil Tennant, wokalista Pet Shop Boys.
Odliczamy już godziny i minuty do koncertu brytyjskiego duetu! Momentu rozpoczęcia koncertu nie mogą doczekać się nie tylko fani zespołu, ale także jego wokalista Neil Tennant, który zapowiada wielkie show dla polskiej publiczności: "Zagramy materiał z całej kariery. To będzie spektakularny koncert."
Facebook.com > Ergo Arena:
"Dziś też specjalny dzień z Pet Shop Boys na antenie Radia Złote Przeboje! I jeszcze najważniejsze informacje organizacyjne: + 58 76 72 101 - do 20.00 czynna jest też nasza INFOLINIA."
Życzę Wam przecudownych wrażeń, podczas dzisiejszego występu Pet Shop Boys, w ramach "Electric Tour 2013" - "Prestiżowe Gwiazdy. Złote Przeboje.", hala Ergo Arena! Petsi nie zawiodą!
Ps. Pawle, zamawiam T-shirt (XL) "Pet Shop Boys 'Electric', Gdańsk, Ergo Arena" - tak na pamiątkę.
Pozdrawiam Was!