Electric na listach przebojów.

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Electric na listach przebojów.

Postprzez acidpet » 27-07-2013, 16:26

a więc normalka w temacie Pet Shop Boys vs. Polska :(
ktoś napisał "nie ma muzyki w mediach, taka muzyka nie istnieje" Sad but True :(
jeszcze bardziej odnosi się to do PSB w końcu tworzą ogólnie nazywając muzykę POP!!!
PS. No i jak tam w empiku?
acidpet
It's Alright

Sex: Petshopboy

Postprzez dnc » 27-07-2013, 20:35

Sprzedaż na rynkach gdzie króluje hip-hop, rock czy discopolo jak u nas raczej taki pop jak PSB nie ma szans od lat. POlska to specyficzny kraj. Nie ma tu tak rozwinietej muzyki dance, jak np. w Niemczech. Kluby tez mamy biedne. A jak chcą zorganizowac koncert to albo to dinozaury (lata 60-70 - zaznaczam, że nie mam nic przeciwko), albo gdzieś tam po za centrum wiejskie dyskoteki z discopolo( jak ktos lubi dla amatorów). Już to pisałem jakiś czas temu, ale PSB w POlsce jest znany głownie z przebojów z lat 80 z 3 pierwszych płyt no i Go West. Reszta, jakby ktoś odciał reke. Nie ma. Jesli zatem płyta bardzo nie PSBoy-owa wyszła i cieszy sie uznaniem zwłaszcza na zachodzie, to w Polsce też się to jakoś odbije echem. Natomiast nie ma co liczyć np. na Trójke (nie ten typ radia). Nie wiem czy w RMF-ie puszczają coś z nowej płyty? Prędzej bym szukał na Planecie czy innej stacji z muzyką klubowa.
Obrazek
dnc
Suburbia

Postprzez ralph » 27-07-2013, 21:54

Planeta to juz teraz radio typu zlote przeboje. Nie wiem czy to sie nawet nazywa jeszcze planeta. Teraz króluja tam Czerwone Gitary. :?
W Polsce w chilli zet mozna regularnie uslyszec Leaving (zrobili nawet z niego zajawke!), czasami My october symphony.
ralph
Home And Dry

Postprzez ajmwdt » 30-07-2013, 0:25

A PSB na 28 na UK 2 tygodnie na liście - spadek z 3.....
ajmwdt
Love Comes Quickly

Poprzednia strona

Powrót do Pet Shop Boys