Pet Shop Boys są teraz we Wrocławiu !!!

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Pet Shop Boys są teraz we Wrocławiu !!!

Postprzez j.wojak » 06-12-2010, 10:37

Wiewiórka napisał(a):Oczywiście w naszym kraju już byli kilka razy.

Tak ale miałem na myśli coś więcej- nie krótki przyjazd na jeden z koncertów (jak mówisz- nawet nie bardzo pamiętają Gliwice; byłem tam) lecz twórczą pracę w studio, z muzykami i dźwiękowcami.
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Sex: Petshopboy

Postprzez Genesis » 09-12-2010, 1:36

Naprawdę żałuję, że mam tak zawalony grafik, bo chętnie wyskoczyłbym na miasto z aparatem... może miałbym trochę szczęścia, heh :roll:
http://depechemode.forumowisko.net/
Genesis
Where The Streets Have No Name

Postprzez Dx2 » 31-12-2010, 20:24

Dx2
Administrator

Postprzez eliks » 01-01-2011, 18:34

Skomentowałem :) ciekawe czy redakcja Spectatora dopuści niemerytoryczny komentarz :D
"The land of dreams is better far
Above the light of the morning star"
eliks
Single / Discoteca

Postprzez ralph » 02-01-2011, 6:17

Tak sobie mysle o spostrzezeniach Neila nt. Wroclawia, przesiedlen i ogolnie historii. Kto inny w calym show businessie bylby w stanie wpleść tak elokwentnie taki watek do opowieści o nagrywaniu nowego materiału? W takich momentach przypominam sobie zawsze cos co przeczytalem kiedys na jednym z forow PSB: "I'm so proud to be a Pet Head!" :D
ralph
Home And Dry

Postprzez Dx2 » 03-01-2011, 7:21

eliks napisał(a):Skomentowałem :) ciekawe czy redakcja Spectatora dopuści niemerytoryczny komentarz :D

Puścili!

Uwaga o pierogach - bezcenna.
Dx2
Administrator

Postprzez acidpet » 03-01-2011, 13:42

ralph napisał(a):W takich momentach przypominam sobie zawsze cos co przeczytalem kiedys na jednym z forow PSB: "I'm so proud to be a Pet Head!" :D

To piękne i prawdziwe.
Wiele razy widziałem jak gością opadały szczeny gdy weszli ze mną w polemikę, na temat muzyki, z uśmieszkiem i zatwardziałą postawą o Pet Shop Boys "no wiesz gejowska dyskotekowa muzyczka i tylko Go west".
Kilka przykładów tekstu, informacji o twórczości i fascynacji sztuką, historią i literaturą (w szczególności Neila, coś o Chrisie mało wiem, czy wy też tak macie?) a gościu zmieniał postawę o 180st. Wymięka każdy, ostatnio kumpel (fan Kultu), a informacja o tym co powiedział Kazik, dała mu sporo do myślenia. :D
A tak wracając do temetu Neil jest wielki.
acidpet
It's Alright

Postprzez j.wojak » 10-01-2011, 10:01

Dokładnie. Myślę sobie, że Neil to dla mnie taki wzorzec dżentelmena, intelektualisty, człowieka na poziomie, człowieka renesansu. Miłośnik teatru nie gardzący dyskoteką, znawca literatury pracujący na komputerach, poeta działający w kręgu muzyki pop, facet dojrzały ale ciągle robiący coś nowego (w sumie to ostatnie dotyczy obu) itd. itd. Chris jest inny, fajny, małomówny, świetnie się uzupełniają. Zresztą może ta inność Chrisa jest nieco pozorna- w końcu razem pracują, tyle zdziałali, on też ma sporą wiedzę i szerokie horyzonty ,tylko po prostu mniej mówi i unika garniturów...
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Poprzednia strona

Powrót do Pet Shop Boys