Radio Regenbogen Award - nagroda dla PSB!!!

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Radio Regenbogen Award - nagroda dla PSB!!!

Postprzez Petek » 04-04-2009, 13:04

Witam!

Radio Regenbogen Awards 2009, to już historia, ale... Nie poinformowałem Was, że Neil i Chris (tuż przed ceremonią) - nie przeszli po czerwonym dywanie - pojawili się w hali poprzez boczne wejście. Wiem o tym z relacji mojej kuzynki Sylwii, która była w Karlsruhe, przed Schwarzwaldhalle. Opowiadała mi, że wszyscy zawiedli się na Pet Shop Boys. Kuzynka po rozmowach z ludzmi (którzy stali niedaleko od Niej), dowiedziała się, że wiele osób liczyło na autograf Neil'a i Chris'a oraz na to, że zrobią Im udaną fotkę. Kuzynka też na to liczyła - znalazła sobie nawet dobre miejsce przy fotoreporterach, ale niestety - dobre miejsce nie wystarczyło - potrzebne były jeszcze chęci Pet's.
A co do transmisji "live" z gali Radio Regenbogen Award: Podałem Wam namiary na internetową transmisję "live" o godz. 22:48, a Neil i Chris pokazali się na scenie ok. godz. 23:00. Wówczas na Naszym forum, oprócz mnie, byli jeszcze Ralph i Verybilingual, którzy pewnie oglądali tę transmisję ze mną. U mnie przekaz "live", co jakiś czas był przerywany, także pozostali Fani nie mają czego żałować. I tak dzięki Piotrkowi, oglądaliście retransmisję na YouTube i to bez zakłóceń.

Do następnego!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Sex: Petshopboy

Poprzednia strona

Powrót do Pet Shop Boys