Zauważyłem że dużo ludzi na forum lubi se ustawić piosenki PSB jako dzwonek/budzik/sms Chcialbym by był poświęcony temu zjawisku oddzielny temat na forum
U mnie SMS: "Absolutely Fabulous" - krótka wersja 40 sekundowa Budzik: "The Way it used to be" Dzwonek: "Did you see me coming"
Ostatnio edytowano 17-04-2013, 19:14 przez dok7, łącznie edytowano 1 raz
Przykro mi, ale ja mam jako dzwonek "Enjoy the Silence" (Video mix) - co jest bardzo istotne, bo cały dzwonek opiera się na intro, którego brak w jakiejkolwiek innej wersji, natomiast budzi mnie narastający hałas "God Put a Smile Upon Your Face" Coldplay. Od wielu miesięcy mam te same kawałki.
Ja mialem kiedys jako budzik PSB - Transfer. Za to nigdy nie ustawilbym piosenki ktora lubie jako dzwonka. Pozniej kiedy bym ja uslyszal czylbym sie jakby dzwonil telefon.
Nigdy nie słyszałem tego kawałka. Idę się wybatożyć.
--
Tymczasem w tym co pisze Ralph jest pełna prawda. Nawet ulubiony numer ustawiony jako dzwonek czy budzik zostanie zniszczony. Dlatego też sądzę, że następnym razem ustawię na dzwonek jedną z piosenek PSB, których nie znoszę - np. Hit Music albo Casanova in Hell