Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Głosujemy na Pet Shop Boys W Topie Wszechczasów PR3!

24-11-2011, 14:39

Forumowicze! Zagłosujcie na piosenki Pet Shop Boys w zbliżającym się TOPIE Wszechczasów PR3.
Zestaw piosenek do głosowania znajduje się pod tym linkiem

http://lp3.polskieradio.pl/topglosowanie/

Wcześniej trzeba się zarejestrować, a później kliknąć w button "Top wszechczasow". Głosować można na 33 utwory, do końca roku. Wyniki będą ogłoszone 1 stycznia 2012 na antenie radiowej Trójki

Re: Głosujemy na Pet Shop Boys W Topie Wszechczasów PR3!

24-11-2011, 16:27

Nie słucham już radia pr3.Dzieki za info, że coś takiego jest. Zarejestrowałem się jako KDX125.
Kurka wiewiórka jakiś mały ten wybór: Suburbia,West end girls,Rent,It’s a sin.
dałem głos na te wszystkie hahahhah.........
Oprócz tego na :
ABBA-Money,money,money
a-ha-the sun always shines on tv
Billy Joel-we din’t start the fire
blur-Parklife
Bobby McFerrin-Don’t worry be happy
Bruce Springsteen-Streets of philadelphia
David Bowie Heroes
Depeche Mode policy of truth
Duran Duran-Come Undone
Fatboy slim-Sunset(bird of prey)
Genesis-Tonight.......
George Harrison –When we was fab
John Lennon-Jealous guy
Madness-My girl
Michael Jackson&Paul McCartney-Say Say Say
Mick Jagger-Let’s work
Monty Python-Alway Look on the bright side of life
itd..........

24-11-2011, 21:16

Dzięki bardzo głosy oddałam i innych też zachęcam

26-11-2011, 19:31

zagłosowałem, ale
czy jest sens kopać się z koniem?

30-11-2011, 23:03

acidpet napisał(a):
czy jest sens kopać się z koniem?

zależy jakie się ma kopyta do kopania zwrotnego :D
Moim zdaniem jest sens, na pierwsze miejsca pewnie nie ma co liczyć - ale trochę determinacji i organizacji fanów i myślę, że któraś z piosenek chłopaków ma szansę na wejście do prezentowanej na antenie 100tki. A sama audycja i lista Trójki prestiżowa.

01-12-2011, 18:33

jako człowiek, który męczył Was Prywatnymi wiadomościami przypominającymi o głosowaniu na Love etc. (i inne) na Liście Marka Niedźwieckiego i Lp3 oczywiście popieram. Sukcesem będzie wejście do Top 200.
Tak przy okazji, naprawdę kilka razy zabrakło Nam 3, 4 głosów by wejść na 3, a czasami 2 miejsce w LPMN.

Zdziwiła mnie np.: obecność utworu "Can`t get you....." Kylie, który nie był grany przez "3"

02-12-2011, 15:22

Ja również spełniłem swój fanowski obowiązek ;)

01-01-2012, 20:22

Witam meldunek z frontu:
978 - "Rent"
719 - "It`s a sin"

Pozdrawiam
Dx2

25-01-2012, 10:55

Witam Was!

Dx2 napisał(a):Witam meldunek z frontu:
978 - "Rent"
719 - "It`s a sin"

Zastanawiam się, czy brać udział w głosowaniu? Nigdy nie przepadałem za Markiem Niedźwieckim i listą przebojów PR3! Rozumiem, że większość z Was, ma wielki sentyment do tej listy. U mnie było inaczej... Światową muzykę rozrywkową, poznawałem, dzięki teledyskom, prezentowanym na brytyjskiej/europejskiej stacji MTV. Jest rok 1990... Na antenie MTV UK/Europe, pojawia się klip promujący singiel "Being Boring", Pet Shop Boys oraz "World In My Eyes", Depeche Mode - to m.in. dzięki tym wielkim Zespołom i Ich dziełom, pokochałem muzykę z gatunku electro/synth-pop 80's, kupiłem swój pierwszy syntezator i... stukam w instrumenty klawiszowe (mam sprzęt marki Yamaha)! hmm... :D Nienawidzę rocka progresywnego, heavy/black metalu itp. dziwnych tworów! :P
Powracając do listy PR3... Znam polskie realia i obawiam się, że w Top 50, znajdą się "ótfory", takich chorych pseudoartystów jak: ozzy osbourne* czy alice cooper*. A tak przy okazji: Zawsze uważałem, że "tfurczością" ozzy'ego osbourne'a i alice'a cooper'a *, fascynują się zakompleksione osoby z problemami natury psy*********! :P Niestety, mam świadomość istnienia takich osób! :( To tyle. Przepraszam za szczerość i proszę o wyrozumiałość!

* ozzy osbourne i alice cooper - brzydale, psychole i sadyści, którzy podczas koncertów, znęcali się na bezbronnych zwierzętach! :( Wybaczcie mi, ale... Brzydz* się takimi typami oraz ich fana**! Żal mi jednych i drugich! :P (zrobił się mały off).

Na razie!

10-02-2012, 16:42

Ja jestem fanem dobrej elektroniki, ale nie stronię od rocka w różnej postaci. Podobnie jak Ty nie przepadam za Alice Cooperem czy Ozzym, jednak obiektywnie patrząc - trzeba przyznać, że jakiś wkład muzyczny w rozwój swojego gatunku mieli (oprócz palenia kotów na scenie ;)
A wracając do Topu... Oczywiście, że warto głosować ;) Ostatnio Pet Shop Boys nie byli nawet w Top 1000, więc jest trochę lepiej, i mimo wszystko zachęcam do głosowania ponownie za rok... Fanom Depechów udaje się wrzucić kawałki do 100tki co rok, więc można...

PS. Też Yamaha, choć ostatnio również klawiatury sterujące MIDI...
Odpowiedz