Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Głosowanie na PSB w TWC Trójki

26-12-2010, 21:54

http://lp3.polskieradio.pl/default.aspx

Zostało nie dużo czasu. Sam obudziłem się dosyć późno, ale myślę, że każdego stać na założenie konto w 30 sekund (ale wiem też, że kilka osób na pewno ma loginy na tamtej stronie) i oddanie głosów chociażby na te pięć nagrań PSB, które są w zestawie.

Zachęcam.

Re: Głosowanie na PSB w TWC Trójki

27-12-2010, 10:13

Głosowałem, ale czuję niesmak po ostatnim roku.
Nie chodzi wcale o pozycje PSB, ale cała szopkę z U2.

27-12-2010, 14:10

Tak to jest w dobie interetowych glosowan. Jakas grupa sie mobilizuje i w sztuczny sposob winduje jakas grupe. Bez sensu.
Poza tym Top Wszechczasow co roku to troche chybiona sprawa jak dla mnie. Powinni to robic co 4,5 lat wtedy mialoby to sens. Na koniec roku lepiej wybierac utwor mijajacego roku..

28-12-2010, 13:06

Nie wiem o co chodzi ale ja tam Pet Shop Boys nie widzę :(

28-12-2010, 15:55

Ja już dawno tam głosuję.

28-12-2010, 18:30

@dok7 - Musisz kliknąć w link, a potem otworzyć zakładkę ''Top Wszechczasów'' na czerwonym tle, w prawym, górnym rogu. Wyświetli Ci się spis alfabetyczny artystów i ich propozycje. Jeśli się zalogujesz, będziesz mógł oddać głos na maxymalnie 100 kawałków.

01-01-2011, 22:56

Niestety nie udało nam się wepchnąć PSB na listę. Szkoda że w propozycjach nie było "Always on my mind", to chyba jest najbardziej kojarzone w Polsce.

Myślę że w odczuciu większości słuchaczy Trójki PSB mają jedną zasadniczą wadę: nie są zespołem rockowym z lat '80, przez co automatycznie są kiczowaci, plastikowi i nie dość dobrzy aby zaistnieć na liście.
Wygrało tradycyjnie "Brothers in arms" (wyłączając rok poprzedni gdzie pierwsze 100 miejsc zajęło U2)

02-01-2011, 5:48

Ten top wszechczasow to jest w ogole jakis dziwny wytwor... Glosowanie praktycznie tej samej grupy ludzi na te same kawalki. W kolko co roku. :? Gdzie w tym wszystkim jest POP taki jak Madonna, PSB? Gdzie Ray Charles, Aretha Franklin, o Elvisie nie wspominajac?? Top Wszechczasow?
Coroczny, nudny ze aż żenujący, zapychacz, bo wiadomo, ze 1 stycznia wszyscy śpią, a w radiu cos musi leciec, wiec zrobimy takie glosowanie co roku, sluchacze sie zaktywizuja i co roku w pierwszej 10ce będą takie rzeczy jak Archive...Nic nie ujmujac temu zespolowi, jego obecnosc w TOP 10 chyba najepiej swiadczy o tym czym jest ten niedorzeczny Top.

04-01-2011, 14:22

Na pocieszenie powiem, że w specjalnym wydaniu Listy Przebojów Trójki w sylwestrowy wieczór Chłopaki poradzili sobie całkiem nieźle 8-) "Always on my mind" na 7 miejscu!

11-01-2011, 14:13

Ja cały czas tam głosuję ale nie tylko na PSB. Polecam głosowanie na przebój stulecia.
Odpowiedz