Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Przesadzilem z Pet Shop Boys

19-03-2009, 23:11

...dla odprezenia slucham teraz Alanis Morrissette (artystki , ktorej nie lubie i IWNDTKOT) na zywo.

Re: Przesadzilem z Pet Shop Boys

20-03-2009, 12:16

sa takie okresy kiedy mam PSB po prostu dosyc i robie dlugie przerwy. a potem znowu :)

na szczescie artystow jest na swiecie wystarczajaco duzo, aby owe przerwy nie byly wypelnione cisza.

20-03-2009, 12:54

Ja mam podobnie, ale to całkiem normalne.

22-03-2009, 1:34

ja z kolei wpadlem znowu w faze Yes, PSB, tzn slucham-mysle-szukam.

tym razem wyszlo mi ze zenska wokaliza w The Man Who Has Everything to "czołg jedzie za mną" ....... ;)

03-09-2009, 18:59

Ja zrobiłem dłuuuuugą przerwę,do tego stopnia że prawie już ich nie słucham,ale często wracam do Behavior,Very i Alternative - moich ulubionych :D

03-09-2009, 19:35

Witam :)

A ja w tej chwili co jestem słucham sobie płyty YES - Beautiful People, Did You See Me Coming? )pierwsze takty podobne do piosenki Toma pettego Free Falling) Klip
pozdr 8-)

03-02-2010, 21:39

Witam :)

Ostatnio przesadziłem że postanowiono podłączyć mi ,,kroplówkę” pod nazwą Sandra.
I do tego stopni się posunąłem, że zapisałem się na forum S. Zobaczyć co tam w trawie piszczy. Frekwencja tam jest ,bardzo słaba. Tam co się zorientowałem maja gorzej bo chyba nie mieli żadnego zlotu już od dawna. Chyba jedynie forum Depech Mode wypadam rewelacyjnie. Nawet się tam nie zapisałem.

pozdr ;)

05-02-2010, 12:32

ja tylko raz miałem przerwę: czasy RELEASE i NIGHTLIFE - za mło taneczni, za mało progresywni. Ale wróciłem chyba 2 lata temu i słucham potwornie dużo, mnóstwo.jak narkotyk.

05-02-2010, 15:51

Dla mnie od marca do konca grudnia bylo moze z 10 dni kiedy nie przesluchalem chocby raz All Over The World! :D

05-02-2010, 16:43

Ja na Pet Shop Boys mam czas glownie w samochodzie, bo w domu ze wzgledu na obecnosc polrocznej corki, glownie wlaczam Radio GG "Kids" :D Tak wiec glownie slucham hitow z dawnych lat, czyli "Pszczolka Maja", "Mydlo wszystko umyje...", "Akademia Pana Kleksa", "Smerfy", "Zajac Poziomka" z Tik-Taka, itp.
Niesamowita retrospekcja :lol:
Odpowiedz