01-11-2024, 19:25

10.11.24.
 10.11.24.   

10-11-2024, 14:18
Petek + napisał(a):Pet Shop Boys otrzymają nagrodę MTV Europe Music Awards - Pop Pioneers Award , podczas MTV EMA 2024, która odbędzie się w niedzielę, 10 listopada, w Manchesterze (w Anglii). Królowie synth-popu, wystąpią również w programie (show) z Manchester Camerata - orkiestrą działającą w Manchesterze (i poza nim) od 1972 roku.

Gala rozdania nagród/transmisja widowiska: dn. 10.11.24, od godz. 21:00, w MTV Polska* (w pozostałych kanałach z rodziny MTV), Channel 5 oraz od 12.11.24 na żądanie w Paramount+...
* Obejrzę w MTV Polska.
Odliczamy: dziś 01.11.24...10.11.24.

Na Pet Shop Boys Fans  oraz Pet Shop Boys Culture, na Facebook-u, pojawił się - wrzucony przeze mnie - filmik z MTV Polska, zapowiadający galę MTV EMA 2024...
 Na Pet Shop Boys Fans  oraz Pet Shop Boys Culture, na Facebook-u, pojawił się - wrzucony przeze mnie - filmik z MTV Polska, zapowiadający galę MTV EMA 2024...   

11-11-2024, 0:43
Petek + napisał(a):Witam Was!Petek + napisał(a):Pet Shop Boys otrzymają nagrodę MTV Europe Music Awards - Pop Pioneers Award , podczas MTV EMA 2024, która odbędzie się w niedzielę, 10 listopada, w Manchesterze (w Anglii). Królowie synth-popu, wystąpią również w programie (show) z Manchester Camerata - orkiestrą działającą w Manchesterze (i poza nim) od 1972 roku.

Gala rozdania nagród/transmisja widowiska: dn. 10.11.24, od godz. 21:00, w MTV Polska* (w pozostałych kanałach z rodziny MTV), Channel 5 oraz od 12.11.24 na żądanie w Paramount+...
* Obejrzę w MTV Polska.
Odliczamy: dziś 01.11.24...10.11.24.

To już dziś!

Na Pet Shop Boys Fans oraz Pet Shop Boys Culture, na Facebook-u, pojawił się - wrzucony przeze mnie - filmik z MTV Polska, zapowiadający galę MTV EMA 2024...

Miłej niedzieli, przyjemnego oglądania show!
 Facebook, dostępny jest mój filmik
 Facebook, dostępny jest mój filmik  
   z wieczornego występu Pet Shop Boys, podczas MTV EMA 2024...
 z wieczornego występu Pet Shop Boys, podczas MTV EMA 2024...  

Filmik/post pt.: Hot and fresh! Pet Shop Boys & Manchester Camerata performance - MTV EMA 2024...
 Filmik/post pt.: Hot and fresh! Pet Shop Boys & Manchester Camerata performance - MTV EMA 2024...   (materiał wrzucony zaledwie 5 minut po występie PSB; byłem pierwszy?!
  (materiał wrzucony zaledwie 5 minut po występie PSB; byłem pierwszy?!    
  ).
 ).  
   Najpierw ciekawa prezentacja (wizualizacje, fragmenty teledysków i koncertów...) dokonań Mistrzów synth-popu, a później - świetny występ PSB (idealny/czysty wokal Neil'a), wspomagany przez Manchester Camerata (Ich precyzyjna gra), Chórek i Tancerzy (choreografia taneczna robiła niesamowite wrażenie)... I jeszcze te niezwykłe - chyba za bardzo intensywne - efekty świetlne, tzw. deszcz meteorytów.
 Najpierw ciekawa prezentacja (wizualizacje, fragmenty teledysków i koncertów...) dokonań Mistrzów synth-popu, a później - świetny występ PSB (idealny/czysty wokal Neil'a), wspomagany przez Manchester Camerata (Ich precyzyjna gra), Chórek i Tancerzy (choreografia taneczna robiła niesamowite wrażenie)... I jeszcze te niezwykłe - chyba za bardzo intensywne - efekty świetlne, tzw. deszcz meteorytów.   Piękna - jak zawsze - scenografia gali MTV EMA!
 Piękna - jak zawsze - scenografia gali MTV EMA!   Zaprezentowano też słynną statuetkę MTV Europe Music Awards - Pop Pioneers Award, na którą Nasi Idole zasłużyli!
 Zaprezentowano też słynną statuetkę MTV Europe Music Awards - Pop Pioneers Award, na którą Nasi Idole zasłużyli!   

Na MTV Polska, pojawiła się (od północy) retransmisja z tego wyjątkowego - dla Nas-Fanów -  widowiska/show!
 Na MTV Polska, pojawiła się (od północy) retransmisja z tego wyjątkowego - dla Nas-Fanów -  widowiska/show!   

Dziś (tj. 11.11), w MTV Polska, kilka powtórek gali MTV EMA 2024: o godz. 11:00, ok. g. 15:45, ok. g. 19:50.
  Dziś (tj. 11.11), w MTV Polska, kilka powtórek gali MTV EMA 2024: o godz. 11:00, ok. g. 15:45, ok. g. 19:50.   
   Wiadomo, że PSB wystąpili pod koniec show.
  Wiadomo, że PSB wystąpili pod koniec show. MTV , jest już materiał z występu PSB!
 MTV , jest już materiał z występu PSB!   Filmik z YouTube - w przeciwieństwie do mojego, udostępnionego na Facebook
 Filmik z YouTube - w przeciwieństwie do mojego, udostępnionego na Facebook   Pet Shop Boys Culture - nie zawiera prezentacji i zapowiedzi): https://www.youtube.com/watch?v=Lr0DZwzhcHk
  Pet Shop Boys Culture - nie zawiera prezentacji i zapowiedzi): https://www.youtube.com/watch?v=Lr0DZwzhcHk 

12-11-2024, 12:53