piłka nożna

Wasze niemuzyczne fascynacje.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: piłka nożna

Postprzez Rysiek » 31-05-2009, 14:52

Żadnej kary nie będzie, bo łks ma plecy w ministerstwie sportu. Przecież taka niespodziewana degradacja a potem wycofywanie się mimochodem z tego śmierdzi na kilometr. I ci ludzie mówią o czystości i uczciwości w polskiej piłce.
Rysiek
Left To My Own Devices

Sex: Petshopboy

Postprzez gun_boy » 31-05-2009, 15:26

Wiselka zasluzenie mistrzem, pokazala najwiecej boiskowej charyzmy na wiosne. A "Kolejorz" za swoje "remisowe fanaberie" stracil nawet v-ce mistrzostwo - zenada... :?
With the plane and the lathe
The work never drove you mad
You're a maker, a creator
Not just somebody's Dad
gun_boy
It's Alright

Postprzez dafio-cat » 31-05-2009, 19:57

Niestety Lech na wiosnę był dużo słabszy niż jesienią,a szkoda bo to zespół z charakterem.
Ale chyba krótka ławka połączona z wyczerpującym sezonem w P. UEFA to przyczyny...
Szkoda, byłem i jestem dużym fanem Lecha 2008/2009... ;)
dafio-cat

Postprzez Dx2 » 31-05-2009, 21:08

Teraz ŁKS ma problemy, a wcześniej Polonia B. Ruch i jeszcze kilka innych...
O porządek trzeba było zadbać na początku dawania licencji, a teraz mści się wcześniejsza pobłażliwość.
Dx2
Administrator

Postprzez Petek » 15-06-2009, 11:36

Witam kibiców futbolu!

GKP Gorzów pozostaje w I lidze! 8-)

Baraż o I lige:

1. mecz: Gawin/Ślęza Wrocław - GKP Gorzów 0:5
2. mecz: GKP Gorzów - Gawin/Ślęza Wrocław 1:0

GKP Gorzów i Orzeł Międzyrzecz - Pany!!! :)

Pozdrawiam!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Postprzez dafio-cat » 23-07-2009, 16:47

Szkoda, że Mistrzem w sezonie 2008/2009 nie został Lech.
Miałem od zakończenia sezonu bardzo złe przeczucie co do Wisły K.
I sprawdziło się...
Wisła Kraków po dwumeczu z LEVADIĄ TALLIN - potwierdziła swoją nijakośc i małość w europejskich pucharach. Już w zeszłym roku mieli Tottenham na widelcu. Ale się przestraszyli...
Dla mnie Wisła w pucharach to dno do kwadratu. Mieli już tyle szans, że szkoda gadać. Potrafią wygrywać tylko nieistotne mecze( Barcelona w zeszłym roku...).
Cupiał też jest winny. To chyba On wszystkich zatrudnia??? ;)
Lech, nawet bez Smudy, takiego szajsu by nie zrobił...
WISŁA KRAKÓW- oby jak najdłużej nie zdobyła Mistrza...
DNO, DNO, DNO i jeszcze raz DNO...
I niech się nie tłumaczą poprzeczkami i słupkami...
dafio-cat

Postprzez gun_boy » 23-07-2009, 22:05

Dobrze, ze nie bylo transmisji w TV - sledzilem ten mecz na onecie - zenada do kwadratu...
W nocy ogladalem mecz w ramach World Challange Cup, AC Milan-Club de America (1:2). Roman Kolton po swietnej interwencji bramkarza America (po rzucie wolnym wykonywanym przez Ronaldinho) powiedzial: "gdyby Wisla miala takiego bramkarza [pil do zawalonego przez Pawelka rzutu wolnego, po ktorym Wisla stracila bramke], to gralaby w III rundzie kwalifikacji do LM". A towarzyszacy mu kolega-komentator na to: "Zeby awansowac, trzeba bylo nie tylko bramki nie stracic, ale jeszcze ja strzelic..."
Swiete slowa...

Szkoda, ze Wisla poraz kolejny "zabrala" miejsce w eliminacjach do LM klubowi, ktory byc moze poradzilby sobie lepiej. Zgadzam sie z Dafio-Catem - Wisla ma problem mentalny, tyle ze kiedys przestraszyla sie w rewanzu Lazio i przegrala mecz do wygrania ( w Rzymie 3:3, w Krakowie 1:2, mimo prowadzenia 1:0), a dzisiaj boi sie Estonczykow... :shock: Eeh...

Miejmy nadzieje, ze w Lidze Europejskiej zarowno Warszawka, jak i Pyrlandia wypadna o niebo lepiej... :D
Not just somebody's Dad
gun_boy
It's Alright

Postprzez balshoy » 30-07-2009, 20:31

tak trochę inne rzeczy mnie ostatnio zajmowały a jutro znowu derby! :o
trochę tak szybko,to mi nie bardzo pasuje; z forum Lechii wiem, że sporo też jest kombinacji z tymi biletami ( robią zdjęcia nawet przy kupnie jednorazowego! biletu, a kibice stoją w kolejkach po 2 godziny; 3 okienka czynne na 8 okienek kasowych; a jutro, w dniu meczu bilety są ...niedostępne! można kupić jeszcze karnet na cała rundę)...a w ogóle to wszystko wisi w powietrzu, bo tydzień temu jeszcze mówiono o przełożeniu spotkania, o walkowerze! dla Arki, bo policja nie obstawi imprezy...kołomyja na całej linii...
więc zostaje mi tylko ubrać biało-zieloną koszulkę i obejrzeć relację na cyfrze...
ale czuję, że Arka może dostać łupnia 8-)

ps.właśnie podali info, decyzją zarządu Lechii bilety będzie można kupić jeszcze jutro między 10 a 14 ( mecz o g.20)..z ich kalkulacji wyszło, że jeszcze na jutro powino zostać ok tysiaca bilecików..co i tak mi nic nie daje, bo akurat jutro jestem sam w robocie
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe

Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość.
(Woody Allen)

kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
balshoy
Absolutely Fabulous

Postprzez gun_boy » 01-08-2009, 11:56

Ogladalem, ogladalem (chociaz nie w zielono-bialej koszulce :lol: )
Bardzo ladny mecz, gratulacje dla Lechii, Adas! :)

A co powiesz na 6:1 Lecha na wyjezdzie..? (oczywiscie mam na mysli eliminacje do LE, choc nie mialbym nic przeciwko, gdyby w Gliwicach bylo podobnie 8-) )
Not just somebody's Dad
gun_boy
It's Alright

Postprzez balshoy » 01-08-2009, 16:10

6-1 Lecha bardzo mnie ucieszył :) przynajmniej jedna konkretna drużyna, bo Legła W. SOORY ADMINIE :) miała już niejakie kłopoty a Dyskopolo zwane Polonią W. dało ciała...
o Wiśle zapodam swój stary, głupi tekst, niestety niezmiennie aktualny - "Wisła skisła"
a Lechia ok...co prawda może nie grali nerwowo raczej jakoś nonszalancko w tej obronie ;krzyczałem, jak Wołąkiewicz prowadził piłę - "bij do przodu" albo, gdy Kaczmarek sprokurował wolny w na 15m , pytałem" w którą stronę on gra?" ale ogólnie mieli inicjatywę i bardziej chcieli; co prawda mój przewidywany "łomot" nie nastąpił, ale przeczucie, że wygrają( plus pewne znaki, w stylu komentarze Tomaszewskiego, który pewniakiem obstawił zwycięstwo Arki :lol: ) utwierdziły, mnie w przekonaniu, że musi być dobrze
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe

Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość.
(Woody Allen)

kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
balshoy
Absolutely Fabulous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sport, sztuka, filmy i inne