UEFA EURO 2012 Poland - Ukraine

Wasze niemuzyczne fascynacje.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: UEFA EURO 2012 Poland - Ukraine

Postprzez ralph » 06-12-2011, 17:09

Balshoy, procedury byly prostsze niz przy losowaniu np. w Lidze Mistrzow. :roll:
Mozesz wierzyc w co zechcesz, ja na Twoim miejscu ekscytowałbym sie przyjazdem do swojej aglomeracji takich druzyn jak Hiszpania czy Włochy. 8-)

Co do Holendrów: bardzo chcieli grac w Polsce, w Gdansku i zaluja ze beda musieli latac daleko do Charkowa. Nawet trener van Marwijk tak stwierdził. Sledze na biezaco to co sie pisze o holenderskim futbolu na roznych stronach, biore udzial w dyskusjach i nigdzie nie zauwazylem zadnych tekstów o tym ze ktos w Holandii sie obawial jakichs starc z kibicami w Polsce i wolal Ukraine. Bylo wrecz przeciwnie :|
Polecam troche dystansu do marudzacych polskich mediow kreujacych sensacje na sile.
ralph
Home And Dry

Sex: Petshopboy

Postprzez Dx2 » 06-12-2011, 17:51

Ralph masz racje pisząc o naszych mediach szukających sensacji na siłe.
Dwa dni euforii po losowaniu dopiero potem spostrzegli, że to jest grupa marzeń dla wszystkich nie tylko dla Nas.
Krew mnie zalew, gdy słyszę wypowiedzi niektórych dziennikarzy jakie, to Euro będzie ech i ach - gdybym mógł, to chyba wyjechałbym na urlop - tak wiem pisze to człowiek, który nie może żyć bez piłki, ale czuję taki przesyt tego Euro już, że "... aż chce mi się wyjść z kina...." A do czerwca daleko.....
Może jeszcze złapię euro-gorączkę?
Dx2
Administrator

Postprzez balshoy » 06-12-2011, 18:54

pewnie jest w tym sporo racji ralph, zawsze szukają senasacji na siłę
hmm, jeszcze parę lat temu, nawet rok temu, jakoś mnie to ekscytowało, dziś, gdy wiem, że zdobycie biletu nie jest formalnością ( oczywiście brałem udział we wstępnej fazie losowania), a w dalszej kolejności cena, gdybym tak chciał wybrać się choćby z synem - to już trochę ochłonąłem; jakoś patrzę chłodniej, ale gdybym miał tylko możłiwość to chciałbym być na takim turniejowym spotkaniu, w ostateczności zostaną strefy kibica...chociaż to już tylko namiastka udziału w czymś wyjątkowym
zobaczymy co z tego wyjdzie, wiem tylko, że " szwagier idzie " :)
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe

Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość.
(Woody Allen)

kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
balshoy
Absolutely Fabulous

Postprzez ralph » 06-12-2011, 19:02

Strefa kibica gdzie jest 100 000 ludzi to tez niezle przezycie! :)
ralph
Home And Dry

Postprzez balshoy » 14-12-2011, 6:47

proszę, a jeszcze teraz akcja z kartami kibica- żeby kupić bilet na mecz Polski, musisz mieć kk
a najlepszym będzie cytat kogoś internetu
"Sam Lato i rzeczniczka PZPN powiedzieli ok. roku temu że zapotrzebowania sponsorów, OZPN-ów, i członków związku, które muszą zostać spełnione + wejściówki dla tzw. gości PZPN to liczba biletów oscylująca w okolicach 6000 sztuk. Wrocławski stadion na ten przykład w trakcie Euro ma mieć ok. 40 000 miejsc, a 16% z tego to jakby nie patrzeć 6400. Tak więc jeśli związek będzie na wskroś uczciwy i nie będzie robił żadnych przekrętów (nie rozdawał biletów tzw. "swoim"), w co oczywiście wszyscy wierzymy, to dla tych 25 tysięcy szczęśliwców, posiadających super elitarne karty kibica, zostanie rozlosowanych...
...ok. 400 biletów.
Buaaaahhaaahhaaaahahahahaaaahaha! Haaaaaahaaahahaha! :b
PS. Ale pozostałe 24 400 tysięcy posiadaczy tych kart nie ma prawa się smucić, bo przecież będą mogli liczyć na dodatkowe atrakcje, m.in. rabaty, informacje esemesowe jak dojechać na stadion, jakich dróg unikać, itp.

Buaaaahhaaahhaaaahahahahaaaahaha! Haaaaaahaaahahaha! :b
Ha!

(Woody Allen)

balshoy
Absolutely Fabulous

Postprzez Petek » 08-06-2012, 13:40

Witam Was!

Rysiek napisał(a):Beznadziejne losowanie. Mam bilety na mecz otwarcia i na drugi w Warszawie Polaków i liczyłem na Anglię, Niemcy albo chociaż coś trochę mocnego a tak idę na Grecję i Rosję. Zawsze coś ale wolałem grupę śmierci dla Polaków. Jakby odpadli z Niemcami i Francją nie byłoby płaczu, a tak odpadną z Czechami i Grecją. Swoją drogą tak się cieszyłem na to Euro, ale ostatnie wyczyny Dyzmy i jego kolorowego zespołu PZPN sprawiły że jest mi ta reprezentacja co najwyżej obojętna. Mam nadzieję że atmosfera Euro zrobi swoje i będę szedł na miękkich nogach na mecze.

Maruda i szczęściarz w jednym! ;)

Dziś (08.06), początek UEFA EURO 2012... :D

Oceana - Endless Summer (Official Video UEFA EURO 2012)

Moje typy na dzisiejsze mecze:

Polska* - Grecja 2:1
Rosja - Czechy 2:1

* Mamy przyzwoitą Drużynę, ale mimo wszystko obawiam się, że... Czarny scenariusz: remis z Grecją, przegrana z Rosją i ostra walka z Czechami, która zakończy się remisem. :x

Ps. Przygotowania i organizacja EURO 2012: Wielki szacunek dla Organizatorów, a przede wszystkim dla Budowlańców! Brawo! Brawo! Brawo! 8-)
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Postprzez Dx2 » 08-06-2012, 16:07

Moje typy:
Polska - Grecja 0:0
Rosja - Czechy 0:0

Pozdrawiam
Dx2
Dx2
Administrator

Postprzez yarek37 » 08-06-2012, 17:10

Polska - Grecja 2:0 :):)
yarek37
DJ Culture

Postprzez Dx2 » 08-06-2012, 18:19

I po moim typie na mecz numer 1 :D
Dx2
Administrator

Postprzez balshoy » 09-06-2012, 11:42

Darek, ale remis był...
szkoda, szkoda...bo mieli świetny początek, te pierwsze 20 minut myślałem, że rozjadą Greków
mam już winnego - Smuda i jego taktyka ( zapowiadał, że jak będzie ok. 70 min. remis, to będzie starał się go utrzymać) - pytam się czego on pilnował? Ławki? Gdzie były zmiany? Grosickiego już wręcz trzymał przy linii bocznej, ale w 90 minucie, w jakim celu? Drugą połowę nasi zaczynają w przewadze i coraz gorzej grają a przecież powinni pocisnąć znowu ( kolejna sprawa - duchota na zadaszonym stadionie, niby obie drużyny mają takie same warunki, jednak to chyba Grecy częściej mają okazję grać w takich warunkach ), więc to naprawdę prosiło się, żeby dać kogoś świeżego.
Rewelacyjny Tytoń w obronie karnego; Szczęsny w zasadzie nie miał roboty a jak już raz interweniował to zła komunikacja z Wasylem ( który zazwyczaj nie gra jak środkowy) i brama w plecy.
Remis na życzenie Smudy.
Acha i jeszcze jedna sprawa...słyszałem wypowiedź Błaszczykowskiego w Trójce ; " bardzo słaby doping - nie było wsparcia kibiców "- skoro on tak mówi, to faktycznie było kiepsko ; czyli to o czym kiedyś wspominałem,na meczu większość "oglądaczy", "biesiadników", kibiców z przypadku, brak zorganizowanego dopingu, czyli czegoś co potrafią zrobić ultrasi. Wiadomo, że nie kibice grają, ale piłkarze zawsze podkreślają, że doping uskrzydla. Takie są fakty.

(Woody Allen)

balshoy
Absolutely Fabulous

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sport, sztuka, filmy i inne