przez balshoy » 09-06-2012, 11:42
Darek, ale remis był...
szkoda, szkoda...bo mieli świetny początek, te pierwsze 20 minut myślałem, że rozjadą Greków
mam już winnego - Smuda i jego taktyka ( zapowiadał, że jak będzie ok. 70 min. remis, to będzie starał się go utrzymać) - pytam się czego on pilnował? Ławki? Gdzie były zmiany? Grosickiego już wręcz trzymał przy linii bocznej, ale w 90 minucie, w jakim celu? Drugą połowę nasi zaczynają w przewadze i coraz gorzej grają a przecież powinni pocisnąć znowu ( kolejna sprawa - duchota na zadaszonym stadionie, niby obie drużyny mają takie same warunki, jednak to chyba Grecy częściej mają okazję grać w takich warunkach ), więc to naprawdę prosiło się, żeby dać kogoś świeżego.
Rewelacyjny Tytoń w obronie karnego; Szczęsny w zasadzie nie miał roboty a jak już raz interweniował to zła komunikacja z Wasylem ( który zazwyczaj nie gra jak środkowy) i brama w plecy.
Remis na życzenie Smudy.
Acha i jeszcze jedna sprawa...słyszałem wypowiedź Błaszczykowskiego w Trójce ; " bardzo słaby doping - nie było wsparcia kibiców "- skoro on tak mówi, to faktycznie było kiepsko ; czyli to o czym kiedyś wspominałem,na meczu większość "oglądaczy", "biesiadników", kibiców z przypadku, brak zorganizowanego dopingu, czyli czegoś co potrafią zrobić ultrasi. Wiadomo, że nie kibice grają, ale piłkarze zawsze podkreślają, że doping uskrzydla. Takie są fakty.
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość.
(Woody Allen)
kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.